Κεντρική Elite League Σκαραφίγκας: “Πίστευα ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη”

Σκαραφίγκας: “Πίστευα ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη”

ermis agias skarafigkas

Ο Ερμής Αγιάς πανηγύρισε μία σπουδαία εντός έδρας νίκη, καθώς κέρδισε εντός έδρας τον Ιωνικό Νίκαιας και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Σκαραφίγκας, σημείωσε ότι πίστευε ότι μπορούσαν να πάρουν τη νίκη και ότι η νίκη θα τους δώσει αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα παιχνίδι κόντρα στην κατά κόρον καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που καταφέραμε να είμαστε κοντά στο σκορ με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου χωρίς να πιάσουμε σπουδαία απόδοση και χάνοντας τα ριμπάουντ, πίστευα ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Στην επανάληψη παίξαμε καλύτερα, αμυντικά αλλά και επιθετικά και καταφέραμε να πάρουμε μία ακόμη νίκη”.

Για τη σημασία της νίκης: “Για τους ανθρώπους του Ερμή που ανέλαβαν το μεγάλο εγχείρημα να φέρουν την ομάδα στη Λάρισα και σε αυτό το γήπεδο είναι μία σημαντική νίκη, που πρέπει να φέρει το μπασκετικό κοινό της Λάρισας δίπλα στην ομάδα του Ερμή.
Για μας, προπονητές και παίκτες είναι μία νίκη αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας, έχοντας μετρήσει πλέον τις δυνάμεις μας που θα μας επιτρέψει με καλύτερη διάθεση να δούμε τη συνέχεια για να μπορέσουμε να φτάσουμε γρήγορα στην επίτευξη του πρώτου μας στόχου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Πράξη δεύτερη σε play off και play out

Χωρισμένη στα δύο η αγωνιστική δραστηριότητα της Elite League. Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββ…