Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Σαλούστρος:”Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη”

Σαλούστρος:”Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη”

saloustros 1

Στο καθήκον που έχουν όλοι οι παίχτες που αγωνίζονται με την Εθνική Ελλάδας να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, στάθηκε ο  Χρήστος Σαλούστρος, σε δηλώσεις στο πλαίσιο της Media Day.

Αναλυτικά:

Για το ματς με την Γερμανία: ”Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουμε”.

Για την παρουσία νεαρότερων παικτών στην Εθνική:”Είναι όμορφο και για εμένα και για τα υπόλοιπα παιδιά. Θα θέλαμε πολύ να είναι εδώ και ο Μαργαρίτης που για λόγο τραυματισμού δεν μπορεί να είναι. Νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι στην Εθνική. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% του εαυτού μου”.

Για το ότι έχουν προκριθεί και οι δύο ομάδες: ”Ο στόχος έχει επιτευχθεί αλλά όταν παίζεις για την Εθνική δεν μπορείς να μη σκέφτεσαι πάντα τη νίκη. Όταν εκπροσωπείς την Ελλάδα, δεν μπορείς να φέρνεις αρνητικά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει άγχος. Θα το ευχαριστηθούμε, θα το διασκεδάσουμε. Αυτό έχουμε πει από την πρώτη μέρα. Είμαστε έτοιμοι για ένα όμορφο παιχνίδι.

Είναι ματς που θα είμαστε απελευθερωμένοι. Και οι δύο ομάδες έχουμε μόνο νίκες, το πιο σημαντικό είναι το γόητρο. Αυτός που θα κερδίσει θα πάει με το απόλυτο στη συνέχεια και θα είναι η μόνη ομάδα που το έχει καταφέρει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…