Κεντρική Basket League Άρης “Ξανά εναντίον του Άρη ο ΕΣΑΚΕ, θέλουμε κόσμο κόντρα στο Περιστέρι”

“Ξανά εναντίον του Άρη ο ΕΣΑΚΕ, θέλουμε κόσμο κόντρα στο Περιστέρι”

kallen

Στον Άρη “βράζουν” με τον ΕΣΑΚΕ για την αλλαγή μέρας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την στιγμή που κάτι αντίστοιχο είχαν ζητήσει οι “κίτρινοι” για το ματς με τον Κολοσσό αλλά από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αρνήθηκαν μη δίνοντας το περιθώριο στον Άρη να “κυνηγήσει” την υπόθεση, όπως έκανε ο “Δικέφαλος” “πηγαίνοντας” το θέμα στην Επιτροπή Πρωταθλήματος. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Κάλλεν δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena”:

“Η στάση του ΕΣΑΚΕ ήταν γι’ ακόμη μια φορά απαράδεκτη εναντίον του Άρη. Φέρθηκε στην άλλη ομάδα μεροληπτικά ενάντια στον Άρη. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν μας άφησαν να παίξουμε Κυριακή με τον Κολοσσό. Μείναμε στην Αθήνα και την επόμενη ημέρα παίξαμε Σάββατο στη Ρόδο. Το ίδιο συμβαίνει και την επόμενη εβδομάδα, αδικούμαστε ακόμη μια φορά μέσα σε ένα μήνα μετά τα τηλεοπτικά από το ΕΣΑΚΕ. Εμάς θα μας κάνει μάλλον καλό θα μας κάνει η μία μέρα λόγω των προβλήματα τραυματισμών που έχει η ομάδα μας και καλούμαστε να κάνουμε αποθεραπεία σε τουλάχιστον τρεις παίκτες. Δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Για το λόγο της αλλαγής: “Τελευταία πληροφόρηση μου λέει ότι υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος και είναι ένας παράγοντας για να παρθεί η απόφαση για αλλαγή της ημέρας με τον ΠΑΟΚ”.

Για την τακτική Γουλιέλμου: “Ο μεγαλομέτοχος ότι έχει πει μέχρι τώρα το έχει εξαντλήσει και κάτι ανάλογο πιστεύω ότι θα κάνει με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων”.

Για τον αγώνα με το Περιστέρι: “Θέλουμε τον κόσμο όσο τίποτα άλλο στο γήπεδο. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα απέναντι σε μια καλή ομάδα και αήττητη όπως είναι το Περιστέρι. Θέλουμε να είμαστε οι πρώτοι που θα την κερδίσουμε. Δεν υπάρχει ομάδα χωρίς τον κόσμο στον γήπεδο. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο, θέλουμε να νιώσει ο αντίπαλος την ατμόσφαιρα του γηπέδου που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα και κόσμος που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Η αντιμετώπιση που έχει τον περισσότερο κόσμο και ιστορία να τη συμπεριφέρονται με τον τρόπο αυτό στο κομμάτι των τηλεοπτικών. Σε αυτό συνέβαλε η προηγούμενη διοίκηση – ιδιοκτησία της ομάδας αφού ήταν θετική στη σημερινή ηγεσία του ΕΣΑΚΕ”.

Για το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώτος: “Εισπράττουμε τα απόνερα της προηγούμενης ιδιοκτησίας στον ΕΣΑΚΕ. Κομμάτι, κομμάτι το ψηφιδωτό της αξιοπρέπειας και της ηθικής μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας προσπαθούμε να το φτιάξουμε. Μια ομάδα πρέπει να έχει ιστορία την ποία έχουμε και προσπαθούμε να ξαναφτιάξουμε την ηθική αυτού του συλλόγου. Μας αντιμετωπίζουν όλοι σαν τον τελευταίο τροχό της αμάξης”.

Για την διοίκηση: “Αυτά που έχει υποσχεθεί ο σημερινός μεγαλομέτοχος τηρούνται όλα. Η ομάδα είναι όλη πληρωμένη. Το μεγαλύτερο μέρος των οφειλομένων σε όλους τους υπαλλήλους έχει δοθεί. Εάν βάλουμε και τα «μπαν» τα νούμερα είναι μεγάλα αλλά όλα τηρούνται απαραίτητα. Αυτό είναι ένα βήμα για να καταλάβουν ο κόσμος και όσοι κινούνται δίπλα στην ομάδα ότι αυτά που υποσχέθηκε η διοίκηση τηρούνται. Όλοι προτιμούν τη δουλειά και όχι τις δηλώσεις”.

Για τον μέχρι τώρα απολογισμό: “Ο δρόμος είναι ανηφορικός και ζητάω από τον κόσμο να κάνει υπομονή. Προσπαθούμε όλοι η ομάδα να φέρει επιτυχίες. Δεν ξεχνάμε τις τελευταίες περσινές αγωνιστικές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…