Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Το θέμα θεωρείται λήξαν μεταξύ των παικτών…”

“Το θέμα θεωρείται λήξαν μεταξύ των παικτών…”

paokbasket

Για την νίκη επί της Φρίμπουργκ αλλά και για το… περίεργο επεισόδιο του Λίνου Χρισικόπουλου με τον Γιανίκ Μορέιρα μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στους Ελβετούς. Συγκεκριμένα είπε:

“Ηταν η τρίτη σερί νίκη για εμάς στον όμιλο, με πολύ καλή εμφάμνιση τόσο σε άμυνα όσο και  σε επίθεση. Ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα από την αρχή και είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη αυτή. Κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει τόσο νωρίς. Δείξαμε από την αρχή τη διάθεση που που είχαν κόντρα σε έναν αντίπαλο, που μπορεί να μην έχει παράδοση, αλλά αν δούμε τα παιχνίδια του, σε όλα ήταν ανταγωνιστικός. Στόχος μας είναι να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο κρατώντας τη διάθεση και την ενέργεια μας, σε υψηλό βαθμό. Αξιοποιούμε επίσης, ένα μεγάλο «όπλο» που μας έχει δώσει η διοίκηση, που είναι το μεγάλο μας ρόστερ”.

Για τον ΠΑΟΚ που είναι στο 3-3 στο Champions League: “Είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος όμιλος. Υπάρχουν σίγουρα έξι ομάδες που διεκδικούν τις πρώτες θέσεις. Η Ναντέρ χθες κέρδισε στην έδρα της Βενέτσια, ενώ έχασε με εμάς. Θα χρειαστούμε περισσότερες νίκες σε σχέση με πέρσι για να προκριθούμε. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και χτίζουμε την ομάδα πάνω σε στέρεες βάσεις, για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες που έχουμε σε όλες τις διοργανώσεις”.

Για επεισόδιο του Μορέιρα με τον Χρυσικόπουλο: “Είναι δεδομένο ότι συνέβη, εμείς θα χειριστούμε την κατάσταση. Τα αποδυτήρια όπως είπε κι ο Φιλ είναι χώρος ιερός για τους παίκτες και τους προπονητές. Το θέμα θεωρείται λήξαν μεταξύ των παικτών. Οι αντιδράσεις μας πρέπει να είναι ελεγχόμενες. θα αξιολογήσουμε την κατάσταση κι αναλόγως θα πράξουμε. Σε μια ομάδα που την απασχολούν άλλα θέματα, όπως η διαχείριση του ρόστερ, αυτά είναι γεγονότα, που συμβαίνουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …