Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Το θέλαμε πάρα πολύ…”

“Το θέλαμε πάρα πολύ…”

paok panionios giannis athinaiou

Με 10 πόντους ολοκλήρωσε το ματς απέναντι στην ΑΕΚ ο Γιάννης Αθηναίου. Ο Ελληνας παίκτης του ΠΑΟΚ είπε:

“Προσπαθούμε να βρούμε τους ρόλους μας και όλοι οι παίκτες μπορούν να γίνουν ήρωες μέσα στην ομάδα. Η ομάδα θα χρειαστεί χρόνο για να μπορέσει να είναι έτοιμη και να βρεθεί η χημεία. Θέλουμε να κερδίζει η ομάδα, είτε παίζουμε το μπάσκετ που θέλουμε, είτε όχι. Τα τελευταία δύο ματς έπρεπε να τα κερδίσουμε πάση θυσία. Στην πορεία θα τα διορθώσουμε όλα. Οσο κερδίζουμε, κερδίζουμε παράλληλα χρόνο. Μπορούμε να κερδίσουμε και να έχουμε 30 λάθη; Μας νοιάζει να κερδίζουμε”.

Για τις 22/22 βολές: “Αυτό δείχνει την θέληση και την συγκέντρωση που είχαν όλα τα παιδιά. Η ΑΕΚ είναι καλή και έμπειρη ομάδα. Οπότε ο βαθμός συγκέντρωσης θα έπρεπε να ήταν μεγάλος. Το θέλαμε πάρα πολύ και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και τους προπονητές”.

Για το Κύπελλο: |Μια καλή κλήρωση θα βοηθήσει αλλά αυτό είναι μακρινό. Πρέπει να κοιτάξουμε το δύσκολο ματς στην Οπάβα για να είμαστε όπως θέλουμε και στο Champions League.

Για την αποβολή του προπονητή: “Δεν το κατάλαβα καν αυτό, απλά είδα μια στιγμή τον Χαραλαμπίδη να δίνει οδηγίες. Ημασταν τόσο αφοσιωμένοι που πραγματικά δεν με ένοιαζε ποιος ήταν στον πάγκο, αλλά με ένοιαζε το πώς θα κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…