Κεντρική Διεθνή “Το παιχνίδι θα είναι μια σκληρή δοκιμασία για μας”

“Το παιχνίδι θα είναι μια σκληρή δοκιμασία για μας”

paokbasket

Στην έδρα της Τενερίφης θα δοκιμαστεί ο ΠΑΟΚ την αγωνιστική του BCL. Σε δηλώσεις του ο προπονητής του “Δικεφάλου” τόνισε πως το παιχνίδι θα είναι μια σκληρή δοκιμασία για όλους, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του αρχηγού της ομάδας, Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε την ιστοσελίδα της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ:

“Δεν τρομάζουν τα αποτελέσματα τους, αλλά ο τρόπος που παίζουν. Κάνουν πολύ λίγα λάθη, σπαταλούν ελάχιστες επιθέσεις χωρίς στόχο. Είναι μια πολύ συμπαγής και οργανωμένη ομάδα. Η Tενερίφη είναι μια εξαιρετική ομάδα. Με τον ίδιο προπονητή και πάλι, με αρκετούς παίκτες που παίζουν αρκετά χρόνια στην ομάδα και γενικά με εξαιρετικά στοιχεία. Είναι η πρώτη ομάδα στη διοργάνωση σε ασίστ κι αυτό δείχνει ένα σημαντικό μέρος του παιχνιδιού τους.

Το παιχνίδι θα είναι μια σκληρή δοκιμασία για μας. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου πρέπει να προσπαθήσουμε να τα κάνουμε όλα καλά. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, με σωστές επιλογές και διαρκείας στο παιχνίδι μας. Η απουσία του Βαγγέλη είναι κομβική για μας. Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι μας, θα μας λείψει, αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πρέπει να βρούμε τρόπο να καλύψουμε την απουσία του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…