Κεντρική Γ' Εθνική Tσιμπής: “Θα εξαρτηθεί από την συγκέντρωσή μας, έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας!”

Tσιμπής: “Θα εξαρτηθεί από την συγκέντρωσή μας, έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας!”

tsibis thanos 1

Ο Απόλλων Καλαμαριάς την Κυριακή (11/11, 18.00) στοχεύει στην τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα… Αντίπαλός του θα είναι η ΜΕΝΤ η οποία μέχρι στιγμής είναι η μόνη αήττητη ομάδα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Για το εντός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι μίλησε στο mgskapollon.gr ο Θάνος Τσιμπής ο οποίος επανήλθε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα Καλαμαριάς μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό και θα τεθεί αντιμέτωπος κόντρα στον σύλλογο στον οποίο ανδρώθηκε.

“Πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε…”

Ο 29χρονος παίκτης ανέφερε για το ματς απέναντι στη ΜΕΝΤ: “Παίζουμε με την πρώτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα. Είναι αήττητη η ΜΕΝΤ. Πρόκειται για μια πάρα πολύ έμπειρη ομάδα, με πολλούς ικανούς παίκτες. Nομίζω έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Το παιχνίδι θα κριθεί στο πόσο συγκεντρωμένοι θα είμαστε εμείς. Η ΜΕΝΤ είναι πολύ καλή επιθετικά, στηρίζεται πολύ στην επίθεσή της μιας και έχει τους παίκτες για να το κάνει αυτό, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού, προκειμένου να έχουμε τύχη στον αγώνα. Και πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε…”.

“Χαρούμενος που επέστρεψα, θέλω να βοηθάω τους συμπαίκτες μου”

Ο Τσιμπής βοήθησε πολύ για το θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Σίνδου. Ήταν μάλιστα εκ των κορυφαίων παικτών του Απόλλωνα Καλαμαριάς, παρά το γεγονός πως έπαιξε με πυρετό και προερχόταν από μεγάλο διάστημα αποχής από τους αγώνες λόγω τραυματισμού. “Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα, έλειπα σχεδόν 40 μέρες… Ο στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου. Από την στιγμή που κατάφερα να είμαι ξανά μέσα στο γήπεδο, είμαι ευτυχισμένος”, υπογράμμισε ο 29χρονος παίκτης ο οποίος μάλιστα επέστρεψε νωρίτερα στην αγωνιστική δράση σε σχέση με τον προβλεπόμενο χρόνο.

Αρχικά είχε εκτιμηθεί πως θα απουσιάσει 6-8 εβδομάδες μετά την θλάση δευτέρου βαθμού στον ιγνυακό μυ, αλλά από την πέμπτη εβδομάδα μπήκε στις προπονήσεις. “Χωρίς την βοήθεια των προπονητών μου, των συμπαικτών μου αλλά κυρίως του γιατρού, Γιάννη Χρίστου και του φυσιοθεραπευτή, Γιώργου Τελίδη, νομίζω δεν γινόταν αυτό. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο…”.

Ο Τσιμπής την Κυριακή θα βρει απέναντί του μια ομάδα στην οποία έμεινε για πάρα πολλά χρόνια… “Στη ΜΕΝΤ ανδρώθηκα. Ο πατέρας μου ήταν χρόνια προπονητής στη ΜΕΝΤ. Εγώ εκεί έπαιξα 15 χρόνια. Ξεκίνησα από τις ακαδημίες της ΜΕΝΤ και είμαι πολύ χαρούμενος που θα την αντιμετωπίσω. Έχω μόνο θετικές σκέψεις γι’ αυτήν την ομάδα, αλλά είναι ένα παιχνίδι στο οποίο εγώ θα πρέπει να κάνω την δουλειά μου”.

“Να αυξήσουμε τον κόσμο μας, πάμε Απολλωνάρα!”

Η στήριξη του κόσμου θα αποτελέσει ένα… έξτρα “όπλο” για τους παίκτες του Απόλλωνα Καλαμαριάς σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στη ΜΕΝΤ και ο Τσιμπής δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στην ανάγκη παρουσίας των φιλάθλων στο ΔΑΚ Καλαμαριάς. “Πρόκειται για ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Θα παίξουν δύο ιστορικές ομάδες της πόλης. Παίζουν και οι δύο ομάδες ωραίο μπάσκετ”, τόνισε ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής και πρόσθεσε: “Εμείς θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι και νομίζουμε πως θα το ευχαριστηθεί.

Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας κιόλας! Είμαστε μια νεανική ομάδα που λειτουργεί πολύ με το συναίσθημα και θα μας άρεσε πολύ να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Οι ακαδημίες μας έχουν την κερκίδα τους και έρχονται στο γήπεδο, κάτι που μας χαροποιεί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να το διατηρήσουμε αυτό και να μπορέσουμε να αυξήσουμε τον κόσμο μας”. Και ο Τσιμπής κατέληξε λέγοντας… “πάμε Απολλωνάρα για την νίκη!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…