Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Τελικός το παιχνίδι με τον Πανιώνιο”

“Τελικός το παιχνίδι με τον Πανιώνιο”

rethymno aek filippos kalogiannidis

Το Ρέθυμνο δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ακόμη κάποια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και ευελπιστεί να τα καταφέρει κόντρα στον Πανιώνιο για την έκτη αγωνιστική της Basket League. Ο παίκτης της κρητικής ομάδας, Φίλιππος Καλογιαννίδης, χαρακτήρισε το παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης, αλλά και ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Μητρόπουλος:

Δημήτρης Μητρόπουλος: “Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο πέρα από τη νίκη. Πρέπει να πάμε αποφασισμένοι για το «διπλό», τόσο για ψυχολογικούς όσο και για αγωνιστικούς λόγους. Ο Πανιώνιος μέσα στην έδρα του είναι ανταγωνιστικός, ενώ οι 4 προσθήκες που έκανε θα τον βοηθήσουν να εμφανιστεί με νέο πρόσωπο και άλλη ψυχολογία. Είναι πολύ σημαντικό να σταματήσουμε τους σουτέρ του Πανιωνίου και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό, στοιχεία κομβικά για να πάρουμε τη νίκη”.

Φίλιππος Καλογιαννίδης: “Σίγουρα αύριο είναι ένας τελικός για μας. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που επίσης χρειάζεται πολύ τη νίκη. Θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Για μας έχουν στενέψει τα περιθώρια και δεν υπάρχουν χρόνος για δικαιολογίες. Οπότε θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό, γνωρίζοντας πως δε θα είναι εύκολο ματς, σε μία καυτή έδρα.
Σε αυτό το παιχνίδι δε θα μετρήσουν τόσο οι τακτικές παρά μόνο η καρδιά και το πάθος για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…