Κεντρική Γυναίκες “Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας”

“Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας”

Giorgos Pantelakis

Με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου αγωνίζεται ο Ολυμπιακός την Κυριακή (11/11, 12:30) στο Παλαιό κλειστό γυμναστήριο Αγίου Δημητρίου για την 3η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη, μετά την αναμέτρηση με την Dynamo Kursk επιθυμεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει αήττητος στο κυνήγι του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος του. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες και τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2019, ο Ολυμπιακός θέλει να μπει στο παρκέ για να κατακτήσει ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα στην Α1 Γυναικών.

Η αποστολή για το παιχνίδι με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου αποτελείται από τις: Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Για την αναμέτρηση ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε στο www.olympiacossfp.gr ότι: “Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι μας πριν την διακοπή για τα προκριματικά των εθνικών ομάδων. Μετά την αναμέτρηση με την Dynamo Kursk, δουλέψαμε στις αδυναμίες μας και σε αυτά που κάναμε λάθος στο ΣΕΦ. Εμείς θα αγωνιστούμε απέναντι στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου με τον ίδιο σεβασμό που δείχνουμε σε όλες τις ομάδες. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά το κακό αποτέλεσμα με την Dynamo Kursk. Θέλουμε μέσα από τα παιχνίδια μας να γινόμαστε καλύτεροι και για να συμβεί αυτό οφείλουμε να είμαστε διαρκώς 100% συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…