Κεντρική NBA “Περίπατος” για τους Μπακς του “τριπλού” Γιάννη! (vids)

“Περίπατος” για τους Μπακς του “τριπλού” Γιάννη! (vids)

giannis bucks

Ατελείωτο σκορ και θέαμα προσέφεραν οι Μιλγουόκι Μπακς, “διαλύοντας” τους Σακραμέντο Κινγκς με 144-109 κι επεκτείνοντας το ρεκόρ τους στο 8-1! Τα “ελάφια” μετέτρεψαν το ματς σε υγιεινή “βόλτα” από την 3η περίοδο, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βάζει, φυσικά, το χεράκι του.

Συγκεκριμένα, με ένα απίθανο “φεστιβάλ” καρφωμάτων, ο Έλληνας σούπερ-σταρ τελείωσε το ματς με το 2ο φετινό του τριπλ-νταμπλ. 26 πόντους, 15 ριμπάουντ κι 11 ασίστ έγραψε το “κοντέρ”, με τον Αντετοκούνμπο να “κόβει” την ανάσα με μια πλειάδα φάσεων (εδώ κι εδώ) και να είναι ιδιαίτερα οικονομικός στις προσπάθειές του (8/11 σουτ, 9/12 βολές).

Συνολικά, οι Μπακς πέτυχαν την κορυφαία επίδοση της ιστορίας τους, όσον αφορά τα εύστοχα τρίποντα σε ένα ματς, με 22 “βόμβες” από τα 7.25! Οι 5-out πεντάδες, η έξτρα πάσα, τα συνεχή split-out στην περιφέρεια μετά από κάποιο επιτυχημένο ρήγμα στην άμυνα αλλά κι η ατομική κλάση των παικτών ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν σε ακόμη έναν θρίαμβο και στη διατήρηση του απόλυτου μέσα στην έδρα τους (ρεκόρ 6-0).

Πέραν του Γιάννη, διακρίθηκε ο Έρικ Μπλέντσο με 17 πόντους κι 6 ριμπάουντ, ο Ερσάν Ιλιασόβα με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ, καθώς κι ο Μάλκολμ Μπρόγκντον με 13 πόντους. 8 παίκτες των “ελαφιών” έφθασαν σε διψήφια συγκομιδή πόντων ενώ η σχεδόν απόλυτη ευστοχία από τις βολές (30/33) κι ο εξαιρετικός συντελεστής ασίστ/λαθών (30/12) ήταν κάποιοι από τους αριθμούς που ξεχώρισαν.

Από πλευράς Σακραμέντο, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζάστιν Τζάκσον με 22 πόντους ενώ ο Μπάντι Χιλντ συμπλήρωσε 19.

Τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=Kr_mD1T0Sz4

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …