Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου “Κερδίσαμε γιατί δεν τα παρατήσαμε ποτέ…”

“Κερδίσαμε γιατί δεν τα παρατήσαμε ποτέ…”

manolopoulos paok

Ο Hφαιστος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε στην επιμονή που είχαν οι παίκτες του προκειμένου να “γυρίσουν” το ματς (ο Ηφαιστος έχανε μέχρι και με 10 πόντους) ενώ μίλησε και για τον παράγοντα κόσμο. Συγκεκριμένα είπε:

“Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα με καλό προπονητή, δουλεμένη, με βάθος κι αυτό ακριβώς κάνει τη νίκη μας ακόμα πιο σημαντική. Ο λόγος που κερδίσαμε είναι ότι δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Ακολουθήσαμε το πλάνο και την τακτική μας όμως σε αυτές τις περιπτώσεις, αν δεν το λέει η καρδιά σου, δεν γίνεται να κερδίσεις! Είχαμε την ποιότητα στο τέλος να γυρίσουμε το ματς και να πάρουμε τη νίκη. Ο κόσμος είχε καθοριστική συμβολή.

Παίζουμε και για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο να μας δει αλλά και όσους ακολουθούν την πορεία μας. Ο κόσμος μας έχει αγαπήσει πολύ! Είναι ενθουσιώδεις και φιλόξενοι απέναντί μας. Τα εύσημα τα παίρνουν οι παίκτες, όμως θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσοι δουλεύουν για αυτή την ομάδα. Είναι ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, το πιο δυνατό των τελευταίων ετών. Με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όλες οι άλλες ομάδες είναι δυνατές και ισοδύναμες. Ο πρώτος και αποκλειστικός στόχος μας είναι η παραμονή”.

Για όσα είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: “Τους είπα ότι μας αξίζει κάτι καλύτερο. Έκαναν αστεία λάθη, χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Θέλω να βγείτε έξω και να δω πώς θέλετε να κερδίσετε το παιχνίδι”.

Για την τελευταία φάση και το κόψιμο του Σμιθ στον Αθηναίου: “Κάναμε λάθος στην επαναφορά, όλα έγιναν πολύ γρήγορα όμως στο τέλος όλα πήγαν καλά. Αν είσαι φίλαθλος και αγαπάς το μπάσκετ, αυτές οι φάσεις σε κάνουν να θέλεις να παρακολουθείς το άθλημά μας και να το αγαπήσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …