Κεντρική Β' Εθνική “Έχουμε ομαδικό κλίμα, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης”

“Έχουμε ομαδικό κλίμα, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης”

Ο Χρήστος Σταμούλης του Α.Ο. Αγρινίου αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το Φαίακα την περασμένη Κυριακή, στον αγώνα που ακολουθεί με το Μακεδονικό, στην εικόνα που δείχνει μέχρι τώρα η ομάδα και στις δυσκολίες που έχει το φετινό πρωτάθλημα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

“Η νίκη επί του Φαίακα ήταν μία ακόμα πολύ σημαντική για μας. Ήταν ένα παιχνίδι κλειστό στο σκορ που κρίθηκε στο τέλος και σε λεπτομέρειες, απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα και ταλέντο που βρέθηκε σε καλή μέρα. Εμείς καταφέραμε να μείνουμε στο πλάνο μας και να πάρουμε τελικά τη νίκη”.

-Τι γνωρίζετε για τον επόμενο αντίπαλό σας στο πρωτάθλημα το Μακεδονικό;

“Έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μια νεανική ομάδα το Μακεδονικό. Είναι παίκτες που τρέχουν καλά το γήπεδο και είναι ικανοί τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Πιστεύω πως την αδικεί η θέση της στη βαθμολογία”.

-Θεωρείς ότι πρέπει να βγάλετε από το μυαλό σας το γεγονός ότι ο αντίπαλός σας δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, γιατί αυτό μπορεί να σας αποπροσανατολίσει;

“Εμείς σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προσεγγίσουμε το ματς με αυτό τον τρόπο. Για τους αντιπάλους μας είναι επιπλέον κίνητρο το να πάρουν την πρώτη τους νίκη σε ένα εντός έδρας παιχνίδι και το ματς είναι κομβικό και γι’ αυτούς και για μας. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και να δείξουμε την ανάλογη προσοχή και προσήλωση”.

-Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκονται αρκετές ομάδες. Πιστεύεις ότι το στοιχείο αυτό δείχνει σε μεγάλο βαθμό το ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι αρκετά πιο δύσκολο;

“Στο φετινό πρωτάθλημα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Οι διαφορές στη δυναμικότητα των ομάδων είναι μικρές και σε κάθε αγωνιστική μπορείς να δεις αρκετές “εκπλήξεις”.

-Η εικόνα της ομάδας σας στα πρώτα παιχνίδια είναι αρκετά καλή. Τι είναι αυτό που θεωρείς ότι παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό, καθώς το καλοκαίρι έγιναν αρκετές αλλαγές;

“Έγιναν αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι, αλλά παρόλα αυτά μεγάλο ρόλο στη θετική εικόνα που δείχνουμε ως τώρα θεωρώ ότι έπαιξε το ότι καταφέραμε να βρεθούμε σχετικά γρήγορα, να έχουμε ομαδικό κλίμα και να ανταποκριθούμε σε ένα βαθμό στα ζητούμενα και στο πλάνο του προπονητή μας. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μαυρωτάς: “Το άνοιγμα των πρωταθλημάτων θα γίνει σταδιακά, υπάρχει σχέδιο”

Οι Ίκαροι Τρικάλων προ ημερών είχε στείλει επιστολή στον ΓΓΑ, Γιώργο Μαυρωτά, στην οποία ε…