Κεντρική Α1 ΠΑΟΚ “Δεν θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την ΚΑΕ ο Σαββίδης…”

“Δεν θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την ΚΑΕ ο Σαββίδης…”

Το οικονομικό απασχολεί πολύ στον ΠΑΟΚ, στις τάξεις του οποίου φαίνεται (με διάφορους τρόπους) να κάνουν… προσπάθεια να πειστεί να μπει μπροστά ο Ιβάν Σαββίδης αλλά κάτι τέτοιο εκτιμά πως δεν θα γίνει ο πρόεδρος του Α.Σ., Θανάσης Κατσαρής. Τα οικονομικά μέτωπα είναι πολλά, υπάρχουν οφειλόμενα και ο κλοιός αρχίζει να “σφίγγει”… επικύνδυνα για τον “Δικέφαλο”. Ο Κατσαρής είπε για τον Σαββίδη:

“Για να μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας, όλοι μας περιμέναμε ότι πιθανότατα κάποια στιγμή, ο κ. Σαββίδης θα ενδιαφέρονταν και για την ομάδα του μπάσκετ. Άλλωστε, αυτός ήταν που τη συντηρούσε. Τα χρήματα που έδινε την τελευταία εξαετία, τη βοηθούσαν να έχει μια αξιοπρεπή θέση στον ελληνικό χώρο. Σήμερα, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα σταματήσει να στηρίζει το μπάσκετ. Και ό,τι έδινε, θα συνεχίσει να τα δίνει. Αλλά δεν θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την ομάδα. Και δεν είναι μόνο οικονομικοί οι λόγοι. Πόσο ασχολείται με την ομάδα ποδοσφαίρου;

Για μένα, πάρα πολύ. Είναι απ’ αυτούς τους ανθρώπους, που δεν έχει τι να κάνει; Με ό,τι καταπιάνεται, θέλει να είναι πρώτος. Άρα, να πάρει την ομάδα μπάσκετ και να την έχει τρίτη και πέμπτη; Όχι. Θα πρέπει να την πάει στην κορυφή. Αλλά για να το πετύχει, θα πρέπει αφενός να ασχοληθεί, αφετέρου να βάλει πολλά χρήματα. Τα χρήματα τα έχει, όχι όμως και χρόνο για ν’ ασχοληθεί. Στα περισσότερα παιχνίδια ποδοσφαίρου δηλώνει ‘παρών’. Το ίδιο θα έκανε και για το μπάσκετ. Αλλά, για σκεφτείτε, δουλειά δεν έχει να κάνει;”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

“Ασπρόμαυρος” ο Κονατέ!

Την απόκτηση του Σαγκάμπα Κονατέ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, ο…