Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Χρειαζόμουν την αλλαγή και νιώθω πολύ οικεία στον Παναθηναϊκό”

“Χρειαζόμουν την αλλαγή και νιώθω πολύ οικεία στον Παναθηναϊκό”

ioannis papapetrou

H Εuroleague “ανέβασε” video που είναι αφιερωμένο στον Γιάννη Παπαπέτρου φιλοξενώντας δηλώσεις του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και για την απόφασή του να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Ο Παπαπέτρου δήλωσε:

“Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά το πιο σημαντικό από όλα και αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θέλεις να συμμετάσχεις ειδικά αν έχεις γεννηθεί εδώ και είσαι Έλληνας. Είναι γενικά μεγάλο παιχνίδι με πίεση”.

Για το ότι μετακόμισε στον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό: “Προσπαθούσα να σκεφτώ τι είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου. Είμαι χαρούμενος που πήρα αυτή την απόφαση. Όσον αφορά τον πατέρα μου, όσα έκανε εδώ και το πόσο τον αγαπούσε ο κόσμος, θέλω να διαχωρίσω τον εαυτό μου και να κερδίσω τον ίδιο σεβασμό. Δεν θεωρώ ότι έκανα λάθος πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό. Αυτή την στιγμή χρειαζόμουν την αλλαγή και νιώθω πολύ οικεία εδώ. Κάθε παίκτης παίρνει τις αποφάσεις του και ζει με αυτές. Όταν παίρνεις μία απόφαση πρέπει να είσαι σίγουρος για αυτή. Πρέπει να μείνεις με αυτή”.

Ο Βασίλης Σπανούλης υπογράμμισε: “Όταν κάνεις μια τέτοια επιλογή πρέπει να ζεις με αυτή. Πρέπει να είσαι σίγουρος για το γιατί παίρνεις αυτή την απόφαση. Ήταν η επιλογή του Ιωάννη και πρέπει να την στηρίξει”.

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε: “Είναι πολύ δύσκολο να πηγαίνεις από την μία ομάδα στην άλλη. Πιστεύω μιλήσαμε αρκετά για τον Παπαπέτρου. Πήρε μία απόφαση και δεν μπορώ να ξέρω αν είναι καλή ή όχι για εκείνον”.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είπε: “Με το να έρθει εδώ έδειξε ότι πραγματικά πιστεύει στον εαυτό του και ότι μπορεί να πετύχει κάτι σπουδαίο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…