Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Αναγνωρίζουμε την ευθύνη, ήταν μη ηθελημένο λάθος…”

“Αναγνωρίζουμε την ευθύνη, ήταν μη ηθελημένο λάθος…”

Στο τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου στο ματς με την ΤΣΣΚΑ, έγινε λάθος σε επίθεση της Ζαλγκίρις μιας και της “φαγώθηκαν” 4 δευτερόλεπτα, με τον ισχυρό άνδρα των Ρώσων, Αντρέι Βατούτιν να αναφέρει για το περιστατικό:

“Το ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ζαλγκίρις ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Δυστυχώς, στο τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου στην επίθεση των φιλοξενούμενων έγινε ένα λάθος στο χρονόμετρο των 24’’ και η επίθεσή τους μειώθηκε κατά 4’’.

Εκ μέρους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ξεκαθαρίζω πως δεν υπήρχε καμία πρόθεση σε αυτό που έγινε με τη γραμματεία. Αναγνωρίζουμε την ευθύνη που έχουμε για τον εξοπλισμό του γηπέδου, ωστόσο ο έλεγχός του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γίνεται από τους ανθρώπους της γραμματείας. Το συμβάν αυτό, στη διάρκεια του ματς, με τον χρόνο δεν έγινε αντιληπτό ούτε από εμάς, ούτε από το προπονητικό σταφ της Ζαλγκίρις, αλλά ούτε και από τους διαιτητές. Μετά το τέλος του ματς και στην εξέταση της συσκευής, δεν έδειξε να υπάρχει πρόβλημα.

Ειλικρινά λυπούμαστε που ένα μη ηθελημένο λάθος δημιούργησε μία αμφιβολία για το αποτέλεσμα, ύστερα από μία τεράστια δουλειά των παικτών και των προπονητών. Από την πλευρά μας, θα στείλουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία στην Ευρωλίγκα, ώστε να βγουν τα συμπεράσματα από την έρευνα που διεξάγεται. Είμαστε σίγουροι ότι πήραμε τη νίκη ύστερα από μία δίκαιη μάχη και τα λάθη είναι μέρος του κάθε παιχνιδιού, όσο δεν έχουν δόλο. Ελπίζουμε να διατηρηθούν οι καλές σχέσεις που έχουμε με τη Ζαλγκίρις.

Αντρέι Βατούτιν”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ευρωλίγκα: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Τέσσερα παιχνίδια είχε το σημερινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκας, χωρίς ελληνικό ενδιαφέρον αφο…