Κεντρική Γ' Εθνική Προπονητής της Καλαμάτας ο Νώντας (pic)

Προπονητής της Καλαμάτας ο Νώντας (pic)

nontas oiax pagkos

Την τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας ανέλαβε και επίσημα ο Παύλος Νώντας. Ο Έλληνα προπονητής αντικατέστησε τον Αντώνη Κούτρη στην ομάδας της Μεσσηνίας, μετά την το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Παύλος Νώντας επιστρέφει στους πάγκους μετά την επιτυχημένη πορεία του με τον Οίακα Ναυπλίου την περσινή σεζόν και θα προσπαθήσει να φέρει πάλι στις νίκες την Καλαμάτα.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παύλο Νώντα, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας του ανδρικού μας τμήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός, ως αθλητής είχε αγωνιστεί σε σπουδαίες διοργανώσεις ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο (Κύπελλο Κόρατς), με ομάδες, όπως το Περιστέρι, η Νήαρ Ηστ, ο Ιωνικός ΝΦ, ο Απόλλων Πατρών, ο Αρκαδικός, η ΑΕΚ Άργους, οι Δρομείς Τρίπολης και η Ελευθερία Μοσχάτου. Ως προπονητής, κατάφερε την περσινή χρονιά να γίνει πρωταθλητής με τον Οίακα Ναυπλίου, παίρνοντας την άνοδο για τη Β’ Εθνική, ενώ έχει επίσης διατελέσει πρώτος προπονητής σε ΑΕΚ Άργους, Δρομείς Τρίπολης, ΓΣ Μεσσήνης και Ακάδημο.

Ευχόμαστε στον Παύλο υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…