Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Πρόεδρος ο Μαργέλης στον Μίλωνα: “Ευχαριστώ για την τιμή…”

Πρόεδρος ο Μαργέλης στον Μίλωνα: “Ευχαριστώ για την τιμή…”

milwn

Oπως γνωστοποίησε ο Μίλων, θέση προέδρου θα έχει στο εξής ο Χρήστος Μαργέλης που επιστρέφει στην ομάδα.

“Το Διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ με δήλωση του Προέδρου Μιχάλη Σακελλαρίδη, ανακοινώνει την επιστροφή του Χρήστου Μαργέλη στην Ομάδα, στην θέση του Προέδρου της Επιτροπής Μπάσκετ.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κος Μιχάλης Σακελλαρίδης δήλωσε:

Ο Σύλλογος μας επανενεργοποιεί την επιτροπή Μπάσκετ με αυξημένες αρμοδιότητες, η οποία θα λειτουργεί σε πλήρη συνεργασία και υπό την καθοδήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η επιτροπή θα αποτελείται από τους Κυρίους Μαργέλη Χρήστο (Πρόεδρος Επιτροπής), Κολλίντζα Νικόλαο και Σίννη Κωνσταντίνο.

Χαιρετίζω με μεγάλη χαρά την επιστροφή στην ομάδα μας του Χρήστου Μαργέλη.

Ο Χρήστος είναι όχι μόνο ένας άνθρωπος του Μπάσκετ αλλά και ένας πολύ καλός φίλος.

Είμαι σίγουρος ότι με την εμπειρία του και την τεχνογνωσία του, θα βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας που είναι πολύ υψηλοί και ……. «τα καλύτερα έρχονται».

Ο Χρήστος Μαργέλης από την πλευρά του δήλωσε:

Ευχαριστώ τη διοίκηση του ιστορικού Α.Ο.Ν.Σ. Ο ΜΙΛΩΝ των 1800 αθλητών, για την μεγάλη τιμή να μου αναθέσουν την προεδρία της επιτροπής Μπάσκετ του Συλλόγου. Οι προοπτικές του τμήματος Μπάσκετ είναι τεράστιες. Όλοι μαζί, τα εκατοντάδες παιδιά που απαρτίζουν τις ακαδημίες μας, οι γονείς τους και οι προπονητές μας με τη συμπαράσταση της διοίκησης, θα προσπαθήσουμε να καταστήσουμε το Μίλωνα και πάλι πρωταγωνιστή σε όλα του τα τμήματα.

Με τον Coach Δημήτρη Αποσκίτη, τον Γενικό Αρχηγό Ντίνο Σίννη και τον έφορο της ομάδας Νίκο Κολλίντζα, όχι μόνο είμαστε φίλοι, αλλά υπάρχει και μεγάλη αλληλοεκτίμηση.

Παρακολουθώ την Ομάδα από την αρχή της χρονιάς και το αίσθημα που μου έδινε ήταν μιας μεγάλης οικογένειας……. Το ότι επιλέχθηκα να συμμετέχω σε αυτή την οικογένεια από τόσο υψηλή θέση, είναι κάτι που αποτελεί όχι μόνο μεγάλη τιμή , αλλά και τεράστια ευθύνη. MILON BC MILON FAMILY

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ομάδας και προπονητής της πρώτης Ομάδας Δημήτρης Αποσκίτης καλωσόρισε με την σειρά του τον Χρήστο Μαργέλη λέγοντας:

Με τον Χρήστο Μαργέλη είμαστε πολύ καλοί φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Το ότι θα είμαστε και συνεργάτες σε ένα τόσο φιλόδοξο πλάνο, είναι κάτι που με ενθουσιάζει και μου δίνει πολύ μεγάλη αισιοδοξία. Με τον Χρήστο σε επίπεδο φιλίας και αλληλοεκτίμησης, συζητούσαμε τα της ομάδας, εδώ και πάρα πολύ καιρό, και τώρα που μπαίνει και επίσημα στην οικογένεια μας, η συνεργασία μας θα είναι καθημερινή.

Όταν μια Ομάδα στα σημερινά δεδομένα…… διοικητικά στελεχώνεται από ανθρώπους σαν Τον Μαργέλη τον Σίννη και τον Κολλίντζα τότε ναι, σίγουρα εμείς στον Μίλωνα με την μεγάλη ιστορία, μπορούμε να λέμε ότι το ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ γίνεται σύντομα πράξη.

Βιογραφικό Χρήστου Μαργέλη.

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1969. Έπαιξε στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού Πειραιώς από το 1980 έως το 1986 όταν και εκείνο το καλοκαίρι αναχώρησε για την Αμερική και το Clarke Central High School, Athens, Ga ενώ είχε ήδη δοθεί με υποσχετική για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό στον Μίλωνα ο οποίος τότε μεσουρανούσε στην Β’ Εθνική. Το 1988 δέχτηκε την υποτροφία του Hartwick College, Oneonta, N.Y. όπου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Συγκριτική Θρησκειολογία. Μέλος της Εθνικής Εφήβων στους Μεσογειακούς του Vitre, France και στους Βαλκανικούς του Vidin, Bulgaria το καλοκαίρι του 1988. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1991 όπου έκτοτε έπαιξε στον Ολυμπιακό Πειραιώς, Πειραϊκό, Μαρούσι, Πανελλήνιο, Άλιμο, Πανελευσινιακό και Ρέθυμνο. Ο γιος του Δημήτρης έπαιξε στο εφηβικό του Μίλωνα τη σεζόν 2016-2017 ενώ από πέρυσι φοιτά με υποτροφία στο Whitfield School, Saint Louis, Mo, U.S.A.

Ο Χρήστος Μαργέλης θεωρείται ένας εκ των opinion leaders του σύγχρονου ελληνικού basketball. Υπήρξε Γενικός Αρχηγός του Εθνικού Πειραιά στην Α2 τις χρονιές 2016-2018 όπου επί προεδρίας του Κώστα Δεριζιώτη έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες της σύγχρονης μπασκετικής ιστορίας του Συλλόγου, φτάνοντας με πολύ χαμηλό budget και με συγκεκριμένο στρατηγικό πλάνο, κυριολεκτικά μια ανάσα από την Α1! Επιπλέον, ο Χρήστος Μαργέλης ήταν μέλος Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά (2010-2014), και είναι επίσης ο αναλυτής του αμερικάνικου κολλεγιακού μπάσκετ στην CosmoteTV, ομιλητής σε πανεπιστημιακά συνέδρια και basketball camps σε όλη την ελληνική επικράτεια, ενώ παράλληλα είναι και συντονιστής στην οικογενειακή επιχείρηση Aigli Health Club – Glyfada που δραστηριοποιείται στην εκγύμναση και συμβουλευτική αθλητών υψηλού επιπέδου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Α.Ο. Προοδευτική: Οι επιτυχίες συνεχίζονται!

Δεν σταματούν οι επιτυχίες για τον Α.Ο. Προοδευτική. Συνεχίζονται οι επιτύχιες στον Α.Ο. Π…