Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Πανταζόπουλος: ”Να κρατήσουμε την έδρα μας αλώβητη!”

Πανταζόπουλος: ”Να κρατήσουμε την έδρα μας αλώβητη!”

peristeri1

Μια σπουδαία αναμέτρηση στο Περιστέρι αυτή την Κυριακή (11/11, 16:00, ΕΡΤ2) με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τον Ήφαιστο με σκοπό να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος, με την ομάδα από την Λήμνο να φιλοδοξεί να… χαλάσει το πάρτυ.

Ο τεχνικός διευθυντής του Περιστερίου,Γιώργος Πανταζόπουλος ζήτησε τη στήριξη του κόσμου της ομάδας με στόχο να συνεχίσει η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη το νικηφόρο σερί στην Basket League.

Αναλυτικά:

”Ο αγώνας με τον Ήφαιστο είναι ο κρισιμότερος που έχουμε δώσει έως τώρα! Και επειδή μετά την ήττα στην Κύμη, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες αλλά και διότι οι αντίπαλοι μας, έπειτα από την ήττα τους στη μεταξύ μας αναμέτρηση για το Κύπελλο, θα έχουν αυξημένο κίνητρο. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και να κρατήσει αλώβητη την έδρα μας. Το πρώτο βήμα όμως για τη νίκη είναι να γεμίσει το γήπεδο! Ο κόσμος του Περιστερίου πρέπει να δώσει δυναμικά το «παρών» και να δείξουμε για μια ακόμη φορά ότι το γήπεδο μας είναι μια από τις καλύτερες έδρες στην Ελλάδα!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Τα παιχνίδια στο Final Four είναι διαφορετικά»

Στο δύσκολο παιχνίδι με την Τενερίφη αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Βασίλης Σπανούλης μ…