Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

thnasis antetokounbo

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού είναι τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την έκτη αγωνιστική της Basket League. Η “πράσινη” ΚΑΕ ενημέρωσε ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια και θέλουν ο κόσμος να δώσει γι ακόμη μία φορά δυναμικό “παρών”.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (18/11) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League από τα κάτωθι σημεία:

Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Αναφορικά με τα μεμονωμένα εισιτήρια ΑΜΕΑ παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2144022541 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…