Κεντρική Γυναίκες Ολυμπιακός- Ντινάμο Κουρσκ 67-73

Ολυμπιακός- Ντινάμο Κουρσκ 67-73

1992985

Ο Ολυμπιακός έδειξε πάρα πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στην πανίσχυρη Ντιναμό Κουρσκ, ήταν ανταγωνιστικός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πλήρωσε όμως τα νεκρά διαστήματα ειδικά στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου και υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Κουρσκ με σκορ 67-73.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη μπήκε καλά στον αγώνα δεν επέτρεψε στη ρώσικη ομάδα να τρέξει και έκλεισε καλά τους διαδρόμους στη ρακέτα και με καλό ”διάβασμα” στην επίθεση έκλεισε την πρώτη περίοδο με προβάδισμα δύο πόντων(21-19).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ντινάμο ήρθε να επιβεβαιώσει ότι είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και βρίσκοντας λύσεις από μακριά αλλά και κυριαρχώντας στα ριμπάουντ έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 4 πόντους(35-39).

Μετά την ανάπαυλα οι ”ερυθρόλευκες” έβγαλαν ακόμα περισσότερο ενέργεια και κοίταξαν το ”θηρίο” στα μάτια. Πρωταγωνίστριες της αντεπίθεσης η Τόμας και η φοβερή Σωτηρίου που ανέτρεψαν το σκορ, με τον Ολυμπιακό να παίρνει κεφάλι και κλείνει το δεκάλεπτο 54-51.

Στην τελευταία περίοδο φάνηκε να αδειάζει το ντεπόζιτο της ομάδας του Πειραιά με την Κουρσκ να… μυρίζει αίμα και να το εκμεταλλεύεται φτάνοντας το σερί της στο 13-0(54-64) πριν το διακόψει η Σωτηρίου. Οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες αλλά δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν ξανά τη νίκη παρα μόνο να μειώσουν στο σκορ μέχρι να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα 67-73.

Για τις γηπεδούχους ξεχώρισαν η εκπληκτική Τζόνσον με 13 πόντους και 13 ριμπάουντ, με την Σωτηρίου να προσθέτει 16. Από τις νικήτριες ξεχώρισε η Στιούαρτ με 18(1 τρίποντο, 11 ριμπάουντ).

Τα δεκάλεπτα:21-19, 35-39, 54-51, 67-73

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…