Κεντρική Διεθνή Οι αντίπαλοι της Εθνικής στο Βελιγράδι

Οι αντίπαλοι της Εθνικής στο Βελιγράδι

Τζόρτζεβιτς, Ευρωλίγκα

Ο  Σάσα Τζόρτζεβις έκανε γνωστό τους 16 που θα απαρτίσουν την αποστολή της Εθνικής Σερβίας ενόψει του πέμπτου παραθύρου της FIBA, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Θυμίζουμε πως οι Σέρβοι θα αναμετρηθούν στο Τελ Αβίβ με το Ισραήλ (30/11, 14.00) και στην συνεχεία θα υποδεχθούν στο Βελιγράδι την Εθνική Ελλάδος (03/12, 21.50).

Στην σχετική λίστα του Σέρβου τεχνικού δεν συμπεριλήφθηκε κάνεις παίκτης της Ευρωλίγκας, με τον  Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, που παίζει στην Κίνα, να ενισχύει κανονικά την προσπάθεια της χωράς του.

Αναλυτικά οι 16 που κάλεσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς:

Στέφαν Πένο(Άλμπα Βερολίνου), Ιλία Ντζόκοβιτς (Μπόρατς Τσάτσακ), Στέφαν Ποτ (FMP), Αλέκσα Αβράμοβιτς (Βαρέζε), Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς (Μάλαγα), Μπράνκο Λάζιτς (Ερυθρός Αστέρας), Όγκνιεν Ντόμπριτς (Ερυθρός Αστέρας), Μάρκο Σιμόνοβιτς (Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης), Στεφάν Γέλοβατς (Μπάμπεργκ), Αλέκσα Ραντάνοφ (Ερυθρός Αστέρας), Στεφάν Μπίρτσεβιτς(Μπάνβιτ), Ράντε Ζάγκορατς (Παρτιζάν), Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (Τσιανγκσού Ντράγκονς), Τζόρτζε Γκάγκιτς (Παρτιζάν), Νίκολα Γιοβάνοβιτς (Τρέντο) και Ντέγιαν Κράβιτς (Βίρτους Μπολόνια).

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…