Κεντρική NBA Ο Τζαμάλ Μάρεϊ “τρέλανε” τους Σέλτικς με 48 πόντους! (vids)
NBA

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ “τρέλανε” τους Σέλτικς με 48 πόντους! (vids)

jamal murray

Οι ακαταμάχητες scoring παρουσίες του φετινού NBA συνεχίζονται δίχως σταματημό. Οι 5οάρες του Κάρι, του Γκρίφιν, του Ρόουζ, καθώς και τα 14 τρίποντα του Κλέι Τόμπσον έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα επιφωνήματα θαυμασμού, με τον Τζαμάλ Μάρεϊ να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, προκειμένου να συμπεριλάβει τον εαυτό του σε αυτό το κλειστό “κλαμπ”!

Συγκεκριμένα, ο Καναδός κόμπο-γκαρντ έβαλε “φωτιά” στο καλάθι των Σέλτικς με 48 πόντους, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ καριέρας. Τα ποσοστά ευστοχίας του ήταν καταπληκτικά (14/19 δίποντα, 5/11 τρίποντα, 5/5 βολές) ενώ πέτυχε 19 πόντους στην 4η περίοδο, εκεί όπου οι Ντένβερ Νάγκετς “καθάρισαν” οριστικά την παρτίδα εναντίον των “κελτών”.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι το Ντένβερ κάθεται στην κορυφή της Δύσης μαζί με το Γκόλντεν Στέιτ, έχοντας 9 νίκες και 1 ήττα, δικαιώνοντας τις προσδοκίες όσων περίμεναν ραγδαία άνοδο της απόδοσης των “σβόλων”.

Όσο για τον Μάρεϊ, ο 21χρονος εντυπωσίασε με το παιχνίδι του κοντά και μακριά από το καλάθι. Με μια ποικιλία από up-and-unders, floaters αλλά και περίτεχνων λέι-απ, κατόρθωνε να νικά συνεχώς την κορυφαία άμυνα του NBA ενώ δημιούργησε ανεπανόρθωτες ζημιές στο πικ-εν-ρολ, φτιάχνοντας τον κατάλληλο χώρο ώστε να σκοράρει και να δημιουργήσει.

Τα highlights του Μάρεϊ

https://www.youtube.com/watch?v=30KnLcmrZaE

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…