Κεντρική NBA Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επέστρεψε στο “σπίτι” του! (vids)
NBA

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επέστρεψε στο “σπίτι” του! (vids)

lebron lakers cavaliers

Όπου κι αν πάει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, όσο κι αν περιπλανηθεί κατά τη διάρκεια της μυθικής καριέρας του, το πραγματικό του σπίτι είναι μονάχα ένα κι εντοπίζεται στην πολιτεία του Οχάιο! Ο “βασιλιάς” επέστρεψε στην Quicken Loans Arena ως ο νέος σούπερ-σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς πλέον αλλά οι φίλοι των Κλίβελαντ Καβαλίερς επιφύλαξαν την καλύτερη δυνατή υποδοχή στον απόλυτο παίκτη-ορόσημο της ιστορίας τους!

Κι όταν λέμε την καλύτερη δυνατή υποδοχή, προφανώς δεν γίνεται λόγος για αυτό που είχε συμβεί τη σεζόν 2010-2011

https://www.youtube.com/watch?v=_TN9gCTSOOI

Τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά φέτος. Το κοινό του Κλίβελαντ έδειξε τον απαραίτητο σεβασμό κι αποθέωσε τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη όπως ακριβώς του αξίζει! Τα χειροκροτήματα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο Τζέιμς βγήκε στο παρκέ για την καθιερωμένη προθέρμανση.

Προτού γίνει το τζάμπολ του αγώνα, ένα εξαιρετικό βίντεο έπαιξε στα “μάτριξ” του γηπέδου, το οποίο αφορούσε στα αγωνιστικά κατορθώματα του ΛεΜπρόν με τη φανέλα του Κλίβελαντ, καθώς και στην κοινωνική δράση του. Η προσφορά του στην πόλη του Κλίβελαντ είναι ανεκτίμητη κι ο κόσμος ζητωκραύγασε υπέρ του πρώην “ήρωά” του.

“Το να επιστρέψω εδώ και να λάβω αυτή την υποδοχή σημαίνει πολλά για μένα, την οικογένεια και τους φίλους μου”, ανέφερε ο ΛεΜπρόν μετά το τέλος του ματς, το οποίο βρήκε τους Λέικερς νικητές με 109-105. Ο Τζέιμς έκανε, βέβαια, το καθήκον του απέναντι στην αιώνια “αγάπη” του, τελειώνοντας το ματς με 32 πόντους, 14 ριμπάουντ κι 7 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του Λος Άντζελες στην 8η νίκη της εντός των τελευταίων 10 παιχνιδιών.

Το come-back αυτό ήταν και μια πολύ καλή αφορμή για τον Τζέιμς να ανταμώσει και πάλι τους πρώην “συνοδοιπόρους” του. Με ιδιαίτερη θέρμη, ο Τζέιμς χαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του, από τον Τρίσταν Τόμπσον και τον Κάιλ Κόρβερ, μέχρι τον Ρόντνι Χουντ και τον Τσάνινγκ Φράι. Ο ΛεΜπρόν, μάλιστα, θυμόταν ακόμη τη χαρακτηριστική χειραψία του με τον Τόμπσον!

Τα highlights του ΛεΜπρόν

https://www.youtube.com/watch?v=jerg6f00y1w

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…