Κεντρική NBA Ο Γιάννης συντρίβει τον ανταγωνισμό στην κούρσα για τον MVP
NBA

Ο Γιάννης συντρίβει τον ανταγωνισμό στην κούρσα για τον MVP

giannis antetokounmpo 4

«Ο Γιάννης συντρίβει τον ανταγωνισμό στην κούρσα για τον MVP». Με αυτόν τον χαρακτηριστικό τίτλο, η ιστοσελίδα 12UP σχεδόν… δίνει από τώρα τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτης της χρονιάς στο ΝΒΑ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Γνωρίζαμε όλοι ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν προετοιμασμένος και έτοιμος για μια σεζόν MVP, αργά ή γρήγορα, αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα το έκανε με τέτοιο κυρίαρχο τρόπο» σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Ενώ υπάρχουν πολλά παιχνίδια που απομένουν ακόμα στη σεζόν, για τους άλλους παίκτες, προκειμένου να τρέξουν προς την κορυφαία ατομική διάκριση του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι ο απόλυτος πρώτος στην κούρσα αυτή τη στιγμή. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, αν έχετε παρακολουθήσει τον “Greek Freak” μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, που οδηγεί τους Μπακς σε ένα ρεκόρ 15-6» προσθέτει και συμπληρώνει:

«Οι Μπακς μοιάζουν με μια μεγάλη ομάδα συνολικά μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και ο Γιάννης παίζει τρομερά, με μέσο όρο 27 πόντους, 13 ριμπάουντ και έξι ασίστ. Ο Γιάννης το κάνει τόσο καλά, ώστε στην πραγματικότητα ο αγώνας για τον MVP δεν είναι καν πραγματικά ένας αγώνας τώρα. Ο Κέβιν Ντουράντ είναι εξαιρετικός για τους Ουόριορς, αλλά, με μια τέτοια ομάδα, δεν υπάρχει τρόπος να “ανυψώσει” τους συμπαίκτες του με τον τρόπο που ο Γιάννης μπορεί, ιδιαίτερα όταν ο Στεφ Κάρι επιστρέψει από τραυματισμό. Ο “Greek Freak” έρχεται για το τρόπαιο του MVP και δείχνει γιατί μπορεί να γίνει το επόμενο πρόσωπο του πρωταθλήματος».

Σύμφωνα με τα έως τώρα προγνωστικά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστό 37,7% για την τελική νίκη, έναντι 14,7% του Κέβιν Ντουράντ και 10,9% του Λέοναρντ των Τορόντο Ράπτορς. Όπως είναι γνωστό, την περασμένη σεζόν MVP αναδείχθηκε ο Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς.

Ο Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της εβδομάδας για το διάστημα 19-25/11 στην Ανατολική Περιφέρεια, τίτλος που του απονέμεται για δεύτερη φορά στην εφετινή αγωνιστική περίοδο στα παρκέ της άλλης άκρης του Ατλαντικού και πέμπτη στην καριέρα του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…