Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μπάνκι: “Βρισκόμαστε σε πολύ κατάσταση αυτή τη στιγμή”

Μπάνκι: “Βρισκόμαστε σε πολύ κατάσταση αυτή τη στιγμή”

banki

Τον Ήφαιστο υποδέχεται η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League. Σε δηλώσεις του ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, Λούκα Μπάνκι, αναφέρθηκε στην πολύ κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, ενώ τόνισε πως το παιχνίδι με την ομάδα της Λήμνου θέλει προσοχή διότι ο Ήφαιστος έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία από την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Παίζουμε τον τελευταίο μας αγώνα πριν το διάλειμμα για τα παράθυρα των εθνικών ομάδων. Βρισκόμαστε σε πολύ κατάσταση αυτή τη στιγμή. Ξέρουμε, ωστόσο, ότι έχουμε μπροστά μας δύσκολο έργο.

Πρέπει να προσέξουμε πώς θα προσεγγίσουμε τον αγώνα. Η ομάδα χρειάζεται ξεκούραση από τα συνεχόμενα ματς που έχει δώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αντιμετωπίσαμε κάποιους τραυματισμούς, με αποτέλεσμα κάποια παιδιά να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν, ώστε να καλυφθούν τα κενά, και αυτό έφερε ακόμα περισσότερη κούραση.

Χρειαζόμαστε, όμως, μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση για να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Ο Ήφαιστος έρχεται πολύ καλά προετοιμασμένος και με το ηθικό στα ύψη μετά την εντός έδρας νίκη, που πέτυχε με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Πρέπει να προσέξουμε τα σκαμπανεβάσματα, που έχουμε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και στα σαράντα λεπτά. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να ολοκληρώσουμε αυτό το πρώτο κομμάτι των υποχρεώσεών μας με νίκη”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…