Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μπάνκι: “Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης”

Μπάνκι: “Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης”

banki

Την Λιετκαμπέλις αντιμετωπίζει η ΑΕΚ  για την αγωνιστική του BCL. Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση και στο τι πρέπει να κάνουν απέναντι στους Λιθουανούς, ενώ τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη με τόσους τραυματισμούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και γι’ αυτό το λόγο θα επιδιώξουμε αύριο να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από κάθε παίκτη του ρόστερ. Η ομαδικότητα μας είναι το κλειδί της επιτυχίας μέχρι στιγμής στους αγώνες που έχουμε δώσει και το στοιχείο που θα μας κάνει να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα.

Αύριο θα αντιμετωπίσουμε μία επικίνδυνη, φιλόδοξη ομάδα με μεγάλο ρόστερ και νέο προπονητή. Η Λιετκαμπέλις έχει δείξει ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα και περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Διακρίνεται για τη σκληρή άμυνα που παίζει και για το ρυθμό που τρέχει στο παρκέ. Θέλουμε ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση και την υποστήριξη από τους οπαδούς μας για να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Θα είναι δύσκολα και τα σαράντα λεπτά αύριο και θα χρειαστούμε τους οπαδούς στο πλευρό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…