Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μπάνκι: “Μας προκάλεσε ο ΠΑΟΚ, δεν μπορούσε να μας αντιμετωπίσει στα ίσια”

Μπάνκι: “Μας προκάλεσε ο ΠΑΟΚ, δεν μπορούσε να μας αντιμετωπίσει στα ίσια”

luka banki aek

Στην αδυναμία της ομάδας του να ελέγξει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και την προσεχή αναμέτρηση με την  Φουενλαμπράδα σχολίασε ο Λούκα Μπάνκι τονίζοντας τις απουσίες της ”Ένωσης”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:”Τους είπα να ελέγξουν τα νεύρα τους. Ήταν αναμενόμενο ότι ο ΠΑΟΚ αφού δεν μπορούσε να μας ανταγωνιστεί στα ίσια ήθελε να μας προκαλέσει. Δεν είχαμε έλεγχο συναισθημάτων, χάσαμε τον Χάντερ με τεχνικές ποινές και ήταν μεγάλο λάθος να μην έχεις τον έλεγχο τέτοιων καταστάσεων, όσον αφορά το συναίσθημα” ενώ για το σχέδιο της ομάδας κόντρα στην  Φουενλαμπράδα:”Η Φουενλαμπράδα είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα, κάτι που απέδειξε και το Σάββατο, όταν κέρδισε την Μπαρτσελόνα. Ακόμα λείπουν πολύ σημαντικοί παίκτες που θέτουν τον ρυθμό του αγώνα. Ο Ξανθόπουλος, ο Σάκοτα και ο Καββαδάς δίνουν εμπειρία στην ομάδα.

Θα πρέπει να ματσάρουμε την επιθετικότητα και το ταλέντο τους και αποτελούν κομμάτια του πυρήνα μας. Πρέπει να προσέξουμε την επίθεσή μας και να έχουμε καλές επιλογές. Πρέπει να προσέξουμε τα miss match στην άμυνά μας. Η Φουενλαμπράδα έχει ταλέντο και χτυπάει στο close out από το 1 έως το 5 και η επιστροφή του Νογκέρα κάνει ακόμα πιο μεγάλο το ρόστερ τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…