Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάσο: “Ο Ολυμπιακός προσαρμόζεται στις αλλαγές του νέου προπονητή”

Λάσο: “Ο Ολυμπιακός προσαρμόζεται στις αλλαγές του νέου προπονητή”

Ρεάλ

Δηλώσεις για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό έκανε ο Πάμπλο Λάσο κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ελλάδα. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στο στιλ παιχνιδιού των “ερυθρολεύκων” και στην ατμόσφαιρα του ΣΕΦ, ενώ τόνισε πως δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για την ομάδα του λόγω των σημαντικών απουσιών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πάντα είναι δύσκολο στην έδρα του Ολυμπιακού με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του. Διαθέτουν έναν νέο προπονητή, αλλάζουν το στιλ παιχνιδιού τους όμως έχουν σταθερές αξίες στο παιχνίδι τους όπως ο Σπανούλης και ο Παπανικολάου. Ήλθαν, επίσης, σπουδαίοι παίκτες όπως ο Τίμα και ο Τουπάν.

Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με μεγάλο rotation και σχετικά πιο γρήγορη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Προσαρμόζεται στις αλλαγές που ο νέος προπονητής θέλει να εφαρμόσει, διατηρώντας παράλληλα τα στοιχεία που έφεραν επιτυχίες στο παρελθόν.

Για εμάς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω των μαζεμένων υποχρεώσεων και της πνευματικής εξάντλησης. Είναι κάτι που έχουμε αποδεχτεί. Ο Κούζμιτς είναι εκτός, ο Αγιόν ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση και δεν θα ταξιδέψει μαζί μας, ούτε ο Γιουλ. Ταξίδεψαν μαζί μας 13 παίκτες. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε όμως έχουμε την εμπειρία. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, πρέπει να κάνουμε σπουδαία δουλειά για να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…