Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάσο: “Μας… σκότωσαν Σπανούλης και Ουίλιαμς Γκος”

Λάσο: “Μας… σκότωσαν Σπανούλης και Ουίλιαμς Γκος”

Λάσο

Σε δηλώσεις που έκανε ο Πάμπλο Λάσο μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Ολυμπιακό, στάθηκε στον Βασίλη Σπανούλη και τον Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος, τονίζοντας πως αυτοί οι δυο ήταν εκείνοι που πλήγωσαν περισσότερο την ομαδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της “βασίλισσας”:

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν δύο ματς σε ένα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα, ο Σπανούλης και ο Γκος μάς σκότωσαν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα αμυντικά και επιθετικά, ανεβάσαμε τα ποσοστά μας, αλλά χάσαμε πολλές βολές. Νομίζω πως αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και το πληρώσαμε.

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα ανταγωνιστικός. Αλλάζει κάποια πράγματα, με νέο προπονητή, παίκτες και πρόσωπα. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό. Έχουμε δώσει μεγάλες μάχες όλα αυτά τα χρόνια. Ξέραμε πως για να κερδίσουμε έπρεπε να κάνουμε πολλά καλά πράγματα και δεν το κάναμε. Πάντα προσπαθούσαμε να επιστρέψουμε στο ματς. Μας έλειψαν κάποιοι παίκτες, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Ο Ολυμπιακός παραμένει δυνατή ομάδα, με εξαιρετικό προπονητή και παίκτες, τον σέβομαι πάντα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …