Κεντρική Β' Εθνική Κωνσταντίνου:”Τυχερός για τη στήριξη που μου έδειξαν”

Κωνσταντίνου:”Τυχερός για τη στήριξη που μου έδειξαν”

Konstantinou

Σε δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Κωσταντίνου, μίλησε για τις δυο πολύ σημαντικές νίκες που πέτυχε ο ΑΟ Κορίνθου,με Γλάυκο και Πεντέλη, αναφέροντας πως τόσο ο προπονητής όσο και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά, ενώ στο τέλος έκανε ειδική αναφορά και στην στήριξη που δέχθηκε από την διοίκηση του συλλόγου όσο αναφορά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Κωσταντίνου:

Για το «διπλό» στην Πεντέλη: “Την θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη. Ήταν “καθρέφτης” της δουλειάς που κάνουμε στην προπόνηση αλλά και της φερεγγυότητας που παρέχει η Διοίκηση δίνοντας μας ότι χρειάζεται, κρατώντας τον βασικό κορμό της ομάδας με Κορίνθιους παίχτες και αυτή είναι η υπέρβαση της αλλά και ενισχύοντας της με αθλητές από μακριά που όμως μένουν στην Κόρινθο!”.

Για τον Πρωτέα Βούλας: “Η Κόρινθος έχει δύσκολη έδρα. Ο κόσμος μας στηρίζει ενεργά και αυτό για εμάς είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Στο παιχνίδι με τον Πρωτέα στοχεύουμε μόνο στη νίκη, όπως άλλωστε και σε κάθε παιχνίδι αφού στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι και από την ψυχή μου σας λέω πως θα τα καταφέρουμε!”

Για την επιστροφή από τον τραυματισμό του: “Προέρχομαι από έναν σοβαρό τραυματισμό και δουλεύω πολύ για να επανέλθω στο 100%, να στηρίξω την ομάδα και να την βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της. Αισθάνομαι τυχερός γιατί στην περσινή δύσκολη χρονιά για εμένα η Διοίκηση ήταν στο πλευρό μου και ιατρικά και ψυχολογικά και οικονομικά και αυτό,το ξέρετε καλά, δεν συμβαίνει στις μέρες μας. Δουλεύω πολύ για να γίνω όσο καλύτερος μπορώ!”.

Για τον Σταύρο Δανιήλ: “Είναι το Α και το Ω για τους παίχτες. Μας μιλάει, μας πιστεύει,μας δίνει το ερέθισμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…