Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Κεμζούρα: “Δεν αρκεί να παίζεις καλά για 30 λεπτά!”

Κεμζούρα: “Δεν αρκεί να παίζεις καλά για 30 λεπτά!”

4606196

Ο Κεστούτις Κεμζούρα, βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο του Ολυμπιακού, τόνισε πως η ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ένα κάλο μάθημα ενόψει της συνέχειας για τους “ερυθρόλευκους” στην Euroleague.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κεστούτις Κεμζούρα:

“Θα μπορούμε να είμαστε πως γενικά είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση, αλλά δεν είναι κάτι που αρκεί, αφού στο τέλος χάσαμε”, τόνισε στον sport fm. “Θα πρέπει να πάρουμε ένα καλό μάθημα από το ματς. Το μάθημά μας είναι ότι δεν αρκεί να παίζεις καλά για 30 λεπτά, αλλά θα πρέπει να είσαι καλός για 40 λεπτά και ειδικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Μας κόστισαν τα επτά λάθη στην τρίτη περίοδο. Αυτό τους έδωσε το δικαίωμα να χτυπήσουν στον αιφνιδιασμό και να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Και φυσικά και τα τρία χαμένα αμυντικά ριμπάουντ στο τέλος”.

Ο Κεμζούρα ρωτήθηκε και για το φάουλ του Παπανικολάου, που ήταν και το πέμπτο στη σύγκρουσή του με τον Κλάιμπερν στο τέλος: “Ήταν μία κακή στιγμή για εμάς αυτό το φάουλ του Παπανικολάου στον Κλάιμπερν. Προχωράμε, καθώς ό,τι έγινε, έγινε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…