Κεντρική Basket League Άρης Κατάγια – Άρης 88-86

Κατάγια – Άρης 88-86

aris

Ο Άρης πάλεψε στη Φινλανδία, είχε τον έλεγχο του αγώνα με την Κατάγια μέχρι και την τρίτη περίοδο, αλλά παρουσίασε τραγική εικόνα στο τέταρτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 88-86, για την τέταρτη αγωνιστική του FIBA Europe Cup.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου έπαιξε άμυνα με τα μάτια στην τέταρτη περίοδο και μοιραία ηττήθηκε, παρά το γεγονός ότι πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν τη δεύτερη σερί ήττα τους στον όμιλο κι υποχώρησαν στο 1-3, χάνοντας κάθε ελπίδα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Φινλανδοί διπλασίασαν τις νίκες τους απέναντι στους Θεσσαλονικείς, ανέβηκαν στο 3-1 και κάνουν… σχέδια για τον επόμενο γύρο παρέα με τη Λέφσκι, αφήνοντας τους “κιτρινόμαυρους” με την Ντνίπρο εκτός.

Ο Άρης ήταν μπροστά στο σκορ με 55-62 στο φινάλε της τρίτης περιόδου, ωστόσο κατάφερε να δεχθεί 33 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο, κάνοντας την Κατάγια να μοιάζει με Γουόριορς!

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Σίμπσον με 31 πόντους (!), ενώ ο Μούλινγκς είχε 21 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από πλευράς ηττημένων, τρομερός ήταν ο Μπελ με 28 πόντους, με τον ΜακΓκι να προσθέτει 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 16-26, 35-46, 55-62, 88-86.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…