Κεντρική Basket League ΑΕΚ Κάλεσμα στον κόσμο της από την ΑΕΚ

Κάλεσμα στον κόσμο της από την ΑΕΚ

aek5

Την στήριξη του κόσμου θέλει η ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Λιετκαμπέλις. Η “κιτρινόμαυρη” διοίκηση με ανακοίνωση της, καλεί τους φίλους της να βρεθούν στο γήπεδο και να δώσουν ώθηση στην ομάδα στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, όπως χαρακτηρίζεται από την ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“H “Βασίλισσα, με ομάδα ειδικών συνθηκών, αλλά και με προσήλωση στα νιάτα, στα οποία επενδύει διαχρονικά ο οργανισμός, δίνει αύριο (Tρίτη, 13/11, 19:30) τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, η Λιετκαμπέλις συνιστά μια επικίνδυνη αντίπαλο. Ο κόσμος της ΑΕΚ περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να συμβάλλει στην οπωσδήποτε νίκη, η οποία «εν πολλοίς» θα ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθειά της προς την επιβεβαίωση της αγωνιστικής ανάτασης, και επανάληψης των θριάμβων, που την κατέστησαν Πρωταθλήτρια Ευρώπης και Κυπελλούχο Ελλάδος 2018, και ημιφιναλίστ της τελικής φάσης του Διηπειρωτικού Κυπέλλου 2019. Σ’ αυτή τη διαδικασία οι οπαδοί της ΑΕΚ πρέπει και θα είναι οι σταθεροί πρωταγωνιστές της.

Απαιτητή ανάγκη, λοιπόν, η στήριξη στην Ομάδα, που «εν μέσω» αντικειμενικών δυσκολιών κτίζει ο Κόουτς Λούκα Μπάνκι. Για ένα λόγο παραπάνω οι νεαροί παίκτες, που τη στελεχώνουν, επιθυμούν την αυτονόητη συμπαράσταση του οπαδικού Κινήματος, που και στο πρόσφατο παρελθόν έδωσε εξετάσεις και τις πέρασε με άριστα, και θαυμάστηκε από ολόκληρη την Ευρώπη.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…