Κεντρική NBA Η απόλυτη εκδίκηση του Ντουέιν Κέισι! (vid)
NBA

Η απόλυτη εκδίκηση του Ντουέιν Κέισι! (vid)

dwane casey reggie bullock

Ο Ντουέιν Κέισι οδήγησε τους Τορόντο Ράπτορς στην 1η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας την περσινή σεζόν με 59 νίκες κι 23 ήττες, παρουσιάζοντας μια two-way ομάδα με τον κορυφαίο πάγκο του πρωταθλήματος. Ο “σκόπελος” του ΛεΜπρόν Τζέιμς στα πλέι-οφ, όμως, αποδείχθηκε ανυπέρβλητος κι έτσι ο Κέισι απολύθηκε μετά από ακόμη μια αποτυχία πρόκρισης απέναντι στον “βασιλιά”.

Ο Κέισι, βέβαια, κέρδισε το βραβείο του προπονητή της χρονιάς στα βραβεία του NBA, τα οποία διεξήχθησαν μετά από την απόλυσή του! Η πικρία του ήταν σίγουρα τεράστια, καθώς η προοπτική πρωταθλητισμού των Ράπτορς ήταν ξεκάθαρη ενόψει των επόμενων χρόνων.

Ποιος ήταν, λοιπόν, ο κατάλληλος τρόπος “εκδίκησης” για τον Κέισι; Μα, φυσικά, να πάρει ένα τεράστιο διπλό μέσα στο Τορόντο με καλάθι στην εκπνοή!

Αυτό ακριβώς έπραξαν οι Ντιτρόιτ Πίστονς, νικώντας τους Καναδούς με 106-104, χάρη στο buzzer-beater του Ρέτζι Μπούλοκ! Ο Κέισι σχεδίασε ένα εξαιρετικό, BLOB σύστημα (baseline out of bounds), με τον Μπούλοκ να ελευθερώνεται και να σκοράρει εκτός ισορροπίας. Η αντίδραση του κόουτς των Πίστονς μετά το καλάθι τα λέει όλα!

https://twitter.com/NBAonTNT/status/1062908329477988352

Κορυφαίος για την ομάδα του Κέισι, ο οποίος αποθεώθηκε από τους φίλους των Ράπτορς, ήταν ο Μπλέικ Γκρίφιν με 30 πόντους και 12 ριμπάουντ ενώ ο Στάνλεϊ Τζόνσον σκόραρε 12 πόντους κι είχε εξαιρετική παρουσία στην άμυνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…