Κεντρική Basket League Άρης Γουλιέλμος: “Να μην ντρεπόμαστε”

Γουλιέλμος: “Να μην ντρεπόμαστε”

goulielmos papageorgiou 2

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την εμπλοκή του στην ΚΑΕ Άρης, τον βασικό στόχο του και τη βοήθεια που περίμενε και δεν ήρθε. Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης ΚΑΕ Άρης αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Αγγέλου, τον οποίο χαρακτήρισε “δώρο Θεού”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην COSMOTE TV:

“Ο μπασκετικός Άρης είναι κάτι πολύ όμορφο, ρομαντικό αλλά και ταυτόχρονα δύσκολο. Όπως είπε και ο κύριος Αγγέλου, είναι ομάδα η οποία θα σε τραβήξει είτε στην Κόλαση είτε στα ουράνια. Εμείς προσπαθούμε να φτάσουμε στα ουράνια”.

Για την εμπλοκή του στην ΚΑΕ: “Καταρχήν παρέλαβα μια ομάδα η οποία δεν υπήρχε. Ήταν κυριολεκτικά κλειστή γιατί υπήρχε και επίσχεση εργασίας. Η ομάδα είχε μηδενικά έσοδα και απροσδιόριστα έξοδα. Αυτή τη στιγμή όλοι οι εργαζόμενοι στην οικογένεια του Άρη είναι πληρωμένη στην ώρα τους”.

Για την αμφισβήτηση που υπάρχει: “Όταν χάνει ο Άρης υπάρχει κάποιος λόγος. Θα χάσει γιατί οι παίκτες δεν αποδίδουν, γιατί ο προπονητής δεν κατευθύνει σωστά, γιατί επίσης η διοίκηση δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Ο φίλαθλος έχει δίκιο και το κακό με μας τους Αρειανούς είναι ότι ξέρουμε μπάσκετ. Έχουνε γίνει μετρήσεις στην Ευρώπη οι οποίες δείχνουν ότι ο Άρης είναι η δεύτερη ομάδα σε αριθμό φιλάθλων στην Ευρώπη. Προσωπικά είμαι Άρης. Πολύς κόσμος είναι αυτό που λέμε… «και λίγο Άρης». Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να αγαπάει το μπάσκετ και να μην είναι Άρης. Κι εγώ είμαι ένας από τους απλούς φιλάθλους της ομάδας, με το διαρκείας μας, καθόμουν στη θέση μου ψηλά στην κερκίδα”.

Για τις συνθήκες και τις δυσκολίες που συνάντησε: “Ζητούμε σοβαρότητα και ηθική. Τότε άλλο. Ο κόσμος ζητάει σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Προσωπικά, θα με αντιμετώπιζα πολύ πιο σκληρά, με πιο έντονη δυσπιστία. Δεν έχω υποστεί ακρότητες», είπε και αναφέρθηκε στην κόντρα που υπήρξε με τον SUPER 3. «Δεν μάλωσαν ποτέ με τον Άρη και δεν μου ζήτησαν το παραμικρό. Οι οργανωμένοι δεν μου ζήτησαν τζάμπα εισιτήρια αλλά να πάρουν διαρκείας άποροι Αρειανοί. Αυτό που κάναμε φέτος ήταν να μηδενίσουμε τζάμπα εισιτήρια για δεν υπάρχει λόγος να δίνονται τζάμπα. Αυτό που θέλει ο κάθε φίλος του Άρη είναι «να μην ντρεπόμαστε»”.

Για τα χρέη της ομάδας, για τον Νίκο Λάσκαρη τη δική του μοναξιά κι αν μετάνιωσε για την απόφασή του: “Ο Λάσκαρης είχε σώσει τον Άρη αρχικά, αλλά μετά την αποχώρησή του ο Άρης είναι χρεωμένος. Από εκεί και πέρασε, δεν έχω μετανιώσει, όπως δεν μετανιώνεις για τις αγάπες στη ζωή σου. Γνώρισα και τον εξευτελισμό αφού στην αρχή μου έκλεισαν τα τηλέφωνα ή δεν σήκωναν τα τηλέφωνα. Από εκεί και πέρα, περίμενα μια ομάδα ανθρώπων να βάλουν χρήματα στην ομάδα αλλά αυτό δεν έγινε. Η πόρτα της ΚΑΕ πάντως παραμένει ανοιχτή”.

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου: “Ο Αγγέλου είναι δώρο Θεού για τον Άρη. Υπάρχει σεβασμός, ο κύριος Αγγέλου ξέρει μπάσκετ κι εγώ τα οικονομικά. Είναι χαρισματικός προπονητής και πιστεύω ότι του το αναγνωρίζουν όσοι συνεργάστηκαν μαζί του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…