Κεντρική Διεθνή Γιασικεβίτσιους: ” Να “ανάψουμε” το λαμπάκι και να παίξουμε πάνω από τα όριά μας”

Γιασικεβίτσιους: ” Να “ανάψουμε” το λαμπάκι και να παίξουμε πάνω από τα όριά μας”

Γιασικεβίτσιους

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Χίμκι, ενόψει του αγώνα της Ζαλγκίρις με τους Ρώσους, για την ένατη αγωνιστική της Euroleague.

“Η Χίμκι παίζει παρόμοιο στυλ μπάσκετ με βάση όσα έδειξε την περασμένη χρονιά όταν μπήκε στα πλέι οφ. Και στις δύο περιπτώσεις, ο Σβεντ “κουβαλά” την ομάδα στις πλάτες του. Το ρόστερ έχει αλλάξει ελάχιστα. Αντί του Χάνεϊκατ έχουν τον Κρόκερ. Η ιδέα παραμένει περισσότερο ή λιγότερο ίδια. Όπως είπα, όλα επαφίενται στον Σβεντ που παίζει μαγικό μπάσκετ. Είναι πραγματικά δύσκολο να τον σταματήσεις. Και όταν σκέφτεσαι τους παίκτες δίπλα του είναι απίστευτοι.

Για παράδειγμα ο Μίκι. Για πολλά χρόνια, σκάουτ από όλη την Ευρώπη τον παρακολουθούν. Πίστευα ότι μπορεί να είναι ο ιδανικός σέντερ για το μοντέρνο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ακόμη χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί αλλά πηγαίνει προς τα εκεί. Ο Άντονι Γκιλ είναι φανταστικός παίκτης. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας μπάσκετ. Οφείλουμε να “ανάψουμε” το λαμπάκι και να παίξουμε πάνω από τα όριά μας. Απλώς χρειάζεται να σταματήσουμε να προσφέρουμε το οτιδήποτε άνευ κόστους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…