Κεντρική NBA Γιάννης: “Κανείς δεν μπορεί να με μαρκάρει ένας-εναντίον-ενός!” (vid)
NBA

Γιάννης: “Κανείς δεν μπορεί να με μαρκάρει ένας-εναντίον-ενός!” (vid)

giannis antetokounmpo 6

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαντάζει σχεδόν ακαταμάχητος κάτω από το καλάθι τη φετινή σεζόν, όντας ο κορυφαίος παίκτης του NBA σε πόντους μέσα στη ρακέτα. Η βαρύτητα στο παιχνίδι του έχει αυξηθεί κατακόρυφα, με τους αντιπάλους να στέλνουν συχνά βοήθειες ενώ, επιτίθεται με μανία στους αντίπαλους ψηλούς, βγαίνοντας συχνά νικητής. Στις δηλώσεις του μετά το ματς με τους Μπουλς, ο Έλληνας σούπερ-σταρ φάνηκε να έχει απόλυτη επίγνωση της δυναμικής του.

“Μέχρι στιγμής, έχω βρει τις θέσεις μου και ξέρω από που μπορώ να είμαι αποδοτικός. Πρέπει να συνεχίσω να είμαι επιθετικός. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν παίκτες στο πρωτάθλημα που να μπορούν να με μαρκάρουν στο ένας-εναντίον-ενός εκεί κάτω”, τόνισε ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος φιγουράρει στην 1η θέση των περισσότερων rankings, όσον αφορά την κούρσα για το βραβείο του MVP.

Ακόμη, ο Γιάννης μίλησε και για την ικανότητά του να “σπάει” την μπάλα στους συμπαίκτες του όταν συγκεντρώνει τα “φώτα” της άμυνας πάνω του: “Νομίζω ότι αυτό που κάνει την ομάδα εξαιρετική κι αυτό που καθιστά εμένα πολύ καλό στο πλάνο μας είναι ότι μπορώ να πασάρω την μπάλα. Νομίζω ότι οι αντίπαλοι το φοβούνται αυτό”.

Ακόμη, ο Αντετοκούνμπο έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του, Κρις Μίντλετον, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα: “Ήταν τεράστιο σουτ. Ο Κρις έκανε εξαιρετική δουλειά στο να ακολουθήσει το πλάνο της ομάδας. Όταν είναι τόσο ελεύθερος σε τέτοιες καταστάσεις, πάντα τα βάζει“.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Μπλέικ Γκρίφιν

Τέλος στην καριέρα του βάζει ο Μπλέικ Γκρίφιν Ο Μπλέικ Γκρίφιν αποφάσισε να βάλει τέλος στ…