Κεντρική Α1 Παναθηναϊκός Ένωση Διαιτητών Euroleague για Γιαννακόπουλο: “Απορρίπτουμε απόλυτα όσα είπε”

Ένωση Διαιτητών Euroleague για Γιαννακόπουλο: “Απορρίπτουμε απόλυτα όσα είπε”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατηγόρησε τους δύο από τους τρεις διαιτητές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για σχηματισμό. Η Ένωση Διαιτητών της διοργάνωσης απάντησε στον ισχυρό άνδρα της “πράσινης” ΚΑΕ και στην ανακοίνωση της τονίζει ότι απορρίπτει απόλυτα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενώ γίνεται αναφορά και στο δικαίωμα της Ένωσης να προσφύγει σε νομικές ενέργειες προκειμένου να προστατεύσει την ακεραιότητα, την διαφάνεια και τον επαγγελματισμό των μελών της.

Αναλυτικά:

“Η Ένωση Διαιτητών της Euroleague (UEBO) εκφράζει την απόλυτη απόρριψή της έναντι των κατηγοριών που διατυπώθηκαν από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, κύριο Γιαννακόπουλο, για δύο από τα μέλη μας. Γι’ αυτό ζητάμε να αποδειχθεί η ακρίβεια αυτών των κατηγοριών και σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να προσφύγουμε σε νομικές ενέργειες προκειμένου να προστατεύσουμε την ακεραιότητα, την διαφάνεια και τον επαγγελματισμό των μελών μας.

Δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία ψευδή κατηγορία από κανέναν εκπρόσωπο καμίας ομάδας, γιατί, σύμφωνα με την γνώμη μας, έχουν γίνει με σκοπό την χειραγώγιση της δουλειάς των διαιτητών και συνεχίζοντας με αναπόδεικτες κατηγορίες να κάνουν τις αποφάσεις τους ακόμα πιο δύσκολες, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την διοργάνωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ευρωλίγκα: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Τέσσερα παιχνίδια είχε το σημερινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκας, χωρίς ελληνικό ενδιαφέρον αφο…