Κεντρική Διεθνή Χρυσικόπουλος:”Δουλεύουμε σκληρά, πρώτο ζητούμενο η συγκέντρωση”

Χρυσικόπουλος:”Δουλεύουμε σκληρά, πρώτο ζητούμενο η συγκέντρωση”

xrisikopoulos linos

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του BCL στο πλαίσιο της ανάδειξης του ως πολυτιμότερος της αγωνιστικής και σχολίασε την εμφάνιση του αλλά και την πίστη του στην δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:”Ένιωθα πολύ καλά και έλπιζα να έρθει η μπάλα σε μένα. Ένιωσα ότι βάζοντας τη μπάλα στο παρκέ, ήταν το σωστό επειδή το ματς-απ ήταν σωστό, δε με μάρκαρε κάποιος κοντύτερος. Ξέραμε ότι την τελευταία επίθεση του παιχνιδιού θα την έπαιρνε ο ΜακΦάντεν. Όλη η άμυνα μας συγκεντρώθηκε σε αυτόν, όπως και σε όλο το παιχνίδι. Είπαμε ότι πρέπει να κλείσουμε όλοι, για να μην έχει πολύ χώρο”, ενώ για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα δήλωσε:”Κάθε μέρα, όλοι μαζί στην προπόνηση, ξέρουμε πως να δουλέψουμε. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, επειδή δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Βλέπουμε στην προπόνηση ότι μπορούμε να πετύχουμε. Ο τρόπος που προπονούμαστε είναι ο τρόπος που παίζουμε” και πρόσθεσε για τις απαιτήσεις του προπονητή:”Αυτό είναι το νούμερο ένα πράγμα που μας ζητάει ο προπονητής μας, να είμαστε 100% έτοιμοι πνευματικά, να ξέρουμε κάθε φορά τι συμβαίνει, τι μας λέει και τι εννοεί”.

Τέλος αναφέρθηκε στην κλήση του στην εθνική ομάδα:”Είναι μια μεγάλη τιμή για κάθε παίκτη να παίζει για τη χώρα του. Την προηγούμενη φορά ήμουν άτυχος, γιατί τραυματίστηκα στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …