Κεντρική A2 Από γηπεδούχος, φιλοξενούμενος ο Αμύντας
A2

Από γηπεδούχος, φιλοξενούμενος ο Αμύντας

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αμύντα και το Μαρούσι που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο κλειστό της Πυρκάλ δεν θα γίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο, λόγω ενός κεραυνού που έπεσε στον Υποσταθμό της ΔΕΗ που υποστηρίζει το συγκρότημα προκαλώντας πρόβλημα στον ηλεκτρισμό του γηπέδου.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με γηπεδούχους την ομάδα του Αμαρουσίου την Τετάρτη (28/11, 19:00).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

“Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων:

Α) ο εξ αναβολής αγώνας ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ – ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, για την 6η αγωνιστική του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 28/11/2018 και ώρα 19.00, αντί του κλειστού γυμναστηρίου ΥΜΗΤΤΟΥ θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο ΑΓ. ΘΩΜΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, με γηπεδούχο τον ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και φιλοξενούμενο τον ΑΟ ΑΜΥΝΤΑ.

Β) ο αγώνας ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ για την 6η Αγωνιστική τους Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών του 2ου Γύρου, της 09/03/2019 και ώρα 17.00, αντί του κλειστού γυμναστηρίου ΑΓ. ΘΩΜΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο ΥΜΗΤΤΟΥ, με γηπεδούχο τον ΑΟ ΑΜΥΝΤΑ και φιλοξενούμενο τον ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Ξέσπασμα Γκαγκαλούδη: “Τερματίσαμε, ανοίξτε μας τα γήπεδα έστω για προπόνηση, ντροπή”

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΟΚ, η οποία ρίχνει κλασικά το μπαλάκι στην πολιτεία για την …