Κεντρική NBA Απίθανα στατιστικά από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (vid)

Απίθανα στατιστικά από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (vid)

giannis antetokounmpo 3

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν χρειάστηκε καν την 4η περίοδο, ώστε να φτιάξει μια καταπληκτική στατιστική γραμμή και να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς σε έναν απίθανο θρίαμβο. Ο “Greek freak” έμεινε στο παρκέ μονάχα για 29 λεπτά αλλά κυριάρχησε με έναν τρομερά πειστικό τρόπο και κάπως έτσι, οι Μπακς έφθασαν σε αυτό το ιστορικό +43 εναντίον των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς!

Ειδικότερα, ο ηγέτης των “ελαφιών” είχε 33 πόντους, 16 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 3 κλεψίματα σε μόνο 29 λεπτά συμμετοχής, με 13/20 σουτ, 6/9 βολές και μονάχα 3 λάθη. Ήταν ο πρώτος σκόρερ, ριμπάουντερ, πασέρ και “κλέφτης” ολόκληρου του αγώνα, έχοντας πρωτοφανή επίπεδα ενέργειας από τα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς, ώστε να εκμεταλλευτεί την κούραση των Μπλέιζερς από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Στο ανοικτό γήπεδο, ο Γιάννης ήταν απλά ασταμάτητος, παίρνοντας συστηματικά “παραμάζωμα” την αντίπαλη άμυνα. Στο μισό γήπεδο, ήταν πιο δυνατός, πιο αθλητικός και με καλύτερες τοποθετήσεις από τους πάντες, εγκαθιδρύοντας την κυριαρχία του μέσα στη ρακέτα. Οι πάσες του ήταν καίριες, ιδίως στην περιφέρεια, με την κλασική του hand-off στον σουτέρ που έρχεται από τη γωνία να δουλεύει στην εντέλεια.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αντετοκούνμπο σκόραρε 1 φορά πίσω από τα 7.25 ενώ ευστόχησε και σε 3 σουτάκια από μέση απόσταση, θέτοντας ακόμη περισσότερους προβληματισμούς στην παραπαίουσα άμυνα του Πόρτλαντ.

Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο

https://www.youtube.com/watch?v=JkDLFhmb6T0

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…