Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: “Είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες” (vid)
NBA

Αντετοκούνμπο: “Είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες” (vid)

antetokounmpo

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ξεκάθαρη εμπιστοσύνη στη δυναμική των Μιλγουόκι Μπακς, κάτι που φρόντισε να κάνει κατανοητό μέσα από τις δηλώσεις του έπειτα από την ήττα εναντίον των Σέλτικς. Ο “Greek freak” στάθηκε στο γεγονός ότι, ακόμα κι αν δεν κατόρθωσαν να φθάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, κατόρθωσαν να διεκδικήσουν τη νίκη ως το τέλος.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Γιάννη: “Σίγουρα έχουμε πολλή αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες. Απόψε δεν ήμασταν καν στο “A” ή στο “B” της απόδοσής μας, μάλλον πιο κοντά προς το “C” αλλά και πάλι, βρεθήκαμε κοντά στο να νικήσουμε μέσα στη Βοστόνη, μια από τις καλύτερες ομάδες της Ανατολής. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θα γίνουμε καλύτεροι. Απλώς πρέπει να ανασυνταχθούμε και να δούμε στην προπόνηση τι κάναμε λάθος”.

Οι Μπακς είχαν, βέβαια, θετική απόδοση ανά διαστήματα (2η και 4η περίοδος), με τον Γιάννη να εξηγεί τις αιτίες αυτής: “Σίγουρα ο ρυθμός μας. Ο Μπλέντσο έβρισκε διαδρόμους, παίρναμε γρήγορες αποφάσεις και είχαμε ελεύθερα σουτ. Αυτή είναι η επίθεσή μας. Όταν βάζουμε σουτ και παίζουμε με ρυθμό, είμαστε πάρα πολύ καλοί”.

Σχετικά με τη συσχέτιση διπόντων και τριπόντων στο χθεσινό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Αντετοκούνμπο ανέφερε: “Έβαζαν δύσκολα σουτ, δεν θα πω ψέματα. Απλά θα “ζήσουμε” με κάποια από αυτά τα σουτ και θα επιστρέψουμε, φτιάχνοντας τις κατάλληλες φάσεις, είτε είναι δίποντα, είτε τρίποντα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…