Κεντρική Basket League Αγγελάκος: “Το πιο σημαντικό παιχνίδι ως τώρα”

Αγγελάκος: “Το πιο σημαντικό παιχνίδι ως τώρα”

aggelakos kolossos

Τον Άρη υποδέχεται ο Κολοσσός για την αγωνιστική της Α1, με τον Αλέξανδρο Αγγελάκο να γράφει στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση. Τόνισε πως το παιχνίδι με τον Άρη είναι το πιο σημαντικό της σεζόν μέχρι τώρα και η ομάδα του είναι έτοιμη για αυτό, ενώ ζήτησε την στήριξη του κόσμου τονίζοντας πως είναι πολύ σημαντική.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Ερχόμαστε από ένα πολύ κακό ματς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, το οποίο όπως είπε και ο προπονητής μας αργότερα δεν χωράει κριτική. Γι’ αυτό και εγώ δεν θα επιμείνω καθόλου. Τώρα, έχουμε μπροστά μας τον Άρη σε ένα παιχνίδι που είναι το πιο σημαντικό για εμάς, μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Μέσα στην εβδομάδα κάναμε και μία νέα προσθήκη τον Πίνκστον και όπως έκανα με τον Στέρλινγκ Γκιμπς, έτσι και με τον Τζέιβον θα ήθελα να τον καλωσορίσω στην ομάδα, ενώ πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει.

Από ‘κει και πέρα, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Άρη. Θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα ατού τους και παράλληλα να επιμείνουμε στο πλάνο μας και να εφαρμόσουμε τις αρχές μας στην άμυνα, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τον έλεγχο.

Τέλος, για άλλη μία φορά θα ήθελα να τονίσω το πόσο σημαντική είναι η στήριξη του κόσμου σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι για εμάς. Ελπίζω να έρθει και να μας βοηθήσει να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο πέρα από τη νίκη.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Άλεξ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…