Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Τα εισιτήρια του Ηφαίστου για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό

Τα εισιτήρια του Ηφαίστου για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό

times 1

Μεσώ επίσημης ενημέρωσης, ο Ηφαίστου Λήμνου, έκανε γνωστό προς τους φίλους της ομάδας, τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Κολοσσό (27/10, 15:45) για τη τέταρτη αγωνιστική της Βasket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

“Στο πρώτο ματς που έγινε στη Λήμνο αποδείχτηκε με τον καλύτερο τρόπο πώς ο Ήφαιστος δεν θα είναι μόνος του στην προσπάθεια που πραγματοποιεί στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ. Η ομάδα μας έχει ανάγκη τον κόσμο της και τον περιμένει σε ακόμα μία αναμέτρηση στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς», αυτή με τον Κολοσσό για τη τέταρτη αγωνιστική (27/10, 15:45) της Βasket League.

Μετράμε ήδη αντίστροφα για τη στιγμή που θα δημιουργήσουμε ξανά μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα η οποία θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου να φτάσουν σε ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου λοιπόν, ενημερώνει τους φιλάθλους της πως από σήμερα (Παρασκευή 19/10) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Κολοσσό τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ.

Σημεία διάθεσης των Εισιτηρίων

* Ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr

* Στο κατάστηµα «Sports House», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας 22540 26025).

* Lemnos F.C. – Μουντιαλίτο 8Χ8 στη Μύρινα Λήμνου (Τηλ. Επικοινωνίας 2254025960)

* Από τα γραφεία της οµάδας στη Λήµνο (Πλατεία Κοντοπουλίου)

* Στο κλειστό γήπεδο της Μύρινας «Νίκος Σαμαράς», την ημέρα του αγώνα.

Για την αγορά των Εισιτηρίων

Η   ΚΑΕ   Ήφαιστος   Λήμνου   σας   υπενθυμίζει   πως   για   την   αγορά   εισιτηρίου   είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.

Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (13:45). Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο.

Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …