Κεντρική Basket League Τα εισιτήρια για τον αγώνα Ήφαιστος – Κολοσσός

Τα εισιτήρια για τον αγώνα Ήφαιστος – Κολοσσός

Ήφαιστος Λήμνου και Κολοσσός Ρόδου θα αναμετρηθούν για την 4η αγωνιστική της Basket League το Σάββατο 27/10(15:45). Η ομάδα της Λήμνου με ανακοίνωση της ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια της αναμέτρησης και την ανάγκη που έχει για στήριξη από τον κόσμο.

Αναλυτικά:

Ο Ήφαιστος Λήμνου έχει ανάγκη τον κόσμο του και τον περιμένει σε ακόμα μία αναμέτρηση στο κλειστό “Νίκος Σαμαράς”, αυτή με τον Κολοσσό για τη τέταρτη αγωνιστική (27/10, 15:45) της Basket League. Μετράμε ήδη αντίστροφα για τη στιγμή που θα δημιουργήσουμε ξανά μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα η οποία θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου να φτάσουν σε ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Κολοσσό, τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ και μάλιστα υπάρχει αυξημένη ζήτηση.

Σημεία διάθεσης των Εισιτηρίων

* Ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr

* Στο κατάστημα “Sports House”, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας 22540 26025).

* Lemnos F.C. – Μουντιαλίτο 8Χ8 στη Μύρινα Λήμνου (Τηλ. Επικοινωνίας 2254025960)

* Από τα γραφεία της οµάδας στη Λήµνο (Πλατεία Κοντοπουλίου)

* Στο κλειστό γήπεδο της Μύρινας “Νίκος Σαμαράς”, την ημέρα του αγώνα.

* Κωνσταντίνος Τσελεπής- γυμναστήριο ΟxyZen (Λεωφόρος Δημοκρατίας 30, Μύρινα Λήμνου)

Για την αγορά των Εισιτηρίων

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.

Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (13:45). Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο.

Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Θάνατος Ίβκοβιτς – Τεράστια απώλεια για το παγκόσμιο μπάσκετ

Ο θάνατος του «Σοφού» Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι αναμφίβολα ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός για το …