Κεντρική Β' Εθνική Σίσκος: “Τα παιδιά μπήκαν πιο αποφασισμένα στο β’ ημίχρονο”

Σίσκος: “Τα παιδιά μπήκαν πιο αποφασισμένα στο β’ ημίχρονο”

siskos ikaroi serron

Με νίκη ξεκίνησαν το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής οι Ίκαροι Σερρών, κερδίζοντας έστω και δύσκολα την ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη. Ο προπονητής της ομάδας των Σερρών, Κώστας Σίσκος, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού και στάθηκε στο επόμενο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα του με τον Μακεδονικό στις 14/10, προσκαλώντας τον κόσμο της ομάδας να τους βοηθήσει με την στήριξη του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Δύσκολη πρεμιέρα,αγχωτική γιατί δεν ξέραμε καλά τον αντίπαλο, μπήκαμε δυνατά και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, χτίσαμε μια διαφορά αλλά τα γρήγορα φάουλ η έλλειψη συγκέντρωσης, μας ανάγκασαν να χάσουμε το πλεονέκτημα των πόντων γρήγορα.

Συζητήσαμε στο ημίχρονο για τα «κακώς κείμενα» και πως θα τα διορθώσουμε, έτσι τα παιδιά μπήκαν πιο αποφασισμένα και πιστεύω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. 

Προχωράμε για το παιχνίδι της Κυριακής, πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την μαχητική ομάδα του Μακεδονικού. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.

Ευχαριστώ τους παίχτες μου και το επιτελείο για την βοήθεια στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…