Κεντρική Basket League Σιγκούνας: “Να είμαστε μαχητικοί”

Σιγκούνας: “Να είμαστε μαχητικοί”

sigkounas rethumno

Το παιχνίδι με το Λαύριο βλέπουν στο Ρέθυμνο και αφήνουν πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κρατώντας μόνο τα μαθήματα που πήραν από την ήττα. Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας στο blog του τόνισε πως όλοι στην ομάδα θα πρέπει να είναι μαχητικοί στο επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Να είμαστε μαχητικοί

Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ και εύχομαι να απολαύσουν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο από δυνατές αναμετρήσεις!

Παραμονή αγώνα λοιπόν σήμερα, καθώς αύριο ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη 2η αγωνιστική της Betshop Basket League.

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να ήμασταν ανταγωνιστικοί για τα πρώτα 15 λεπτά του παιχνιδιού, αλλά η πραγματικότητα είναι πως πήραμε πολλά μαθήματα από την ήττα μας. Είχαμε μία δύσκολη προπονητικά εβδομάδα, καθώς οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές για το ερχόμενο παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο.

Επίσης βρήκαμε τον χρόνο να εντάξουμε και τον Steve στη φιλοσοφία της ομάδας, να μας μάθει καλύτερα αλλά να τον μάθουμε και εμείς. Πιστέψτε με είναι δύσκολο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια της αγωνιστής περιόδου, να προλάβει να ενταχθεί ένας καινούριος παίκτης στο 100%, αλλά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί εμείς το καταφέραμε.

Είμαι πολύ αισιόδοξος, διότι σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό Πρωτάθλημα όπως το φετινό, βλέπω τους συμπαίκτες μου απόλυτα συνειδητοποιημένους και αποφασισμένους να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Μέσα από την κούραση της εβδομάδας, καταφέραμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο και να γευματίσουμε όλοι μαζί το βράδυ της Πέμπτης, αρπάζοντας την ευκαιρία να ξεφύγουμε λίγο από την πίεση της καθημερινότητας.

Κλείνοντας θέλω να αναφέρω πως το παιχνίδι εναντίον του Λαυρίου, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για όλους μας. Εκτός το ότι ψάχνουμε την πρώτη μας νίκη στο Πρωτάθλημα, θέλουμε να είμαστε απόλυτα μαχητικοί απέναντι σε μια ομάδα που έχει παράδοση στη μεγάλη κατηγορία, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα του Λαυρίου έρχεται να διεκδικήσει το ροζ φύλλο αγώνα, αλλά εδώ είναι το σπίτι μας.

Μαζί με την παρουσία του κόσμου μας, την συμπαράσταση και τη βοήθειά του, εύχομαι να κάνουμε την πρώτη μας φετινή νίκη, κερδίζοντας μία από τις αμέτρητες φετινές μάχες!!

Σας περιμένουμε όλους δίπλα μας!”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…