Κεντρική Basket League Σιγκούνας: “Καλύτεροι μέρα με τη μέρα”

Σιγκούνας: “Καλύτεροι μέρα με τη μέρα”

45013190 2410038685704297 5282119774698995712 n

Στο προσωπικό του blog έγραψε ο Αλέξανδρος Σιγκούνας και αρχικά αναφέρθηκε στο πόσο αμφίρροπο είναι κάθε παιχνίδι της Basket League. Αναφορά έκανε και στο αυριανό (29/10) ματς του Ρεθύμνου με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως θέλει η ομάδα του να φανεί ανταγωνιστική απέναντι σε μια ομάδα της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ:

“Καλύτεροι μέρα με τη μέρα

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Το ραντεβού μας εδώ στον ΕΣΑΚΕ καθυστέρησε λίγες μερες, μιας και το επόμενο μας παιχνίδι, είναι με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Βρήκα όμως τον χρόνο και παρακολούθησα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της Betshop Basket League! Είναι πραγματικά απολαυστικό κάθε αναμέτρηση να μην έχει ξεκάθαρο φαβορί!

Είδαμε αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου, ατελείωτες μάχες και πολύ ποιοτικό Μπάσκετ.

Αυτό μας επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι φέτος είναι το πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα των τελευταίων ετών!

Ένα τέτοιο παιχνίδι έγινε και την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο μας, απέναντι στην ΑΕΚ, όπου σε άλλο ένα ματς ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Ήμασταν φανερά βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο…

Προπονητικά η εβδομάδα μας ήταν μεγαλύτερη, μιας και παίζουμε την Δευτέρα, με περισσότερες προπονήσεις στο πρόγραμμα, τις οποίες και εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο, ώστε η ομάδα να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα.

Ξέρουμε πως το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και θα χρειαστεί διάρκεια καλών αποδόσεων και φορμαρίσματος… Προσωπικά αισθάνομαι ότι μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι και αυτό με κάνει αισιόδοξο για την συνέχεια… Το επόμενο ματς απέναντι στην ομάδα του Παναθηναϊκού, σαφώς και δεν είναι από αυτά που έχεις κυκλώσει στο πρόγραμμα ως ‘ΝΙΚΗ’, αλλά δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι που έχουμε ετοιμαστεί να αντιμετωπίσουμε όπως κάθε άλλο.

Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα της Euroleague, να αποκομίσουμε θετικά στοιχεία και να βγούμε ‘κερδισμένοι ‘ μέσα από την απόδοση μας.

Άλλωστε θα έχουμε αρκετό χρόνο για πολύ δουλειά μετά από αυτό το παιχνίδι, διότι αγωνιζόμαστε ξανά μετά από δυο εβδομάδες…

Έως τότε λοιπόν, εις το επανιδείν και ανυπομονώ να ξαναμοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου, αλλά και τα νέα της ομάδας μου !!!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…