Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Θετικό ότι κερδίσαμε, έχω παίξει αντίπαλος του Γκάλη στο κολέγιο!”

“Θετικό ότι κερδίσαμε, έχω παίξει αντίπαλος του Γκάλη στο κολέγιο!”

davied blatt

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, όπως και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, τιμήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα με τον Άρη και ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός εκτός του “διπλού” της ομάδας του ενώ αποκάλυψε πως είχε παίξει απέναντι στον Νίκο Γκάλη στο κολέγιο.

Συγκεκριμένα είπε:

“Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον οργανισμό του Άρη γι’ αυτό που έκανε σήμερα σε εμένα και τον Βεζένκοφ. Έδειξαν ότι έχει επίπεδο η ομάδα και ευχαριστούμε πολύ. Αν έχετε δει τη ταινία “Back to Future”, έχετε δει τι συμβαίνει. Σήμερα το παιχνίδι είχε δύο όψεις… Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Πρέπει να δώσουμε εύσημα στην ομάδα του Άρης γι’ αυτό. Το θετικό για εμάς είναι ότι τελειώσαμε αυτό το παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο με νίκη. Όσο περνάει η χρονιά, ο Άρης θα δυναμώνει και θα κάνει κάποιες νίκες”.

Για την εικόνα του Ολυμπιακού:

“Πιστεύω ότι σταματήσαμε να παίζουμε με ρυθμό και ένταση στο παιχνίδι μας και ξεκίνησε ο Άρης. Το έχω πει πολλές φορές ότι όταν ένα ματς πάει στους 65-70 πόντους, μπορούν να το κερδίσουν όλοι”.

Για την επιστροφή του στο Παλέ: “Αυτό το γήπεδο βγάζει μια ιστορία κυρίως λόγω του Νίκου Γκάλη. Επιπλέον ο Άρης μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό έχουν κάνει πολλά για να αποκτήσει σπουδαία μπασκετική φήμη και ιστορία η Ελλάδα. Δεν το γνωρίζετε αλλά έχω παίξει ως αντίπαλος του Γκάλη στο κολέγιο! Ο Νικ ήταν σπουδαίος παίκτης στο κολέγιο, αλλά όταν ήρθε στην Ευρώπη, έγινε ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες στην Ευρώπη όλων των εποχών. Νιώθω τυχερός που αν και δεν έχω να παίξω εναντίον ενός τόσο μεγάλου παίκτη, έχω την ευκαιρία να κοουτσάρω έναν σπουδαίο παίκτη όπως είναι ο Βασίλης Σπανούλης”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων»

Εκτός για τον Ολυμπιακό οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης. Ώρα πλ…