Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θα βοηθήσει ο Τέπιτς, ο Παπαντωνίου συνεχίζει…”

“Θα βοηθήσει ο Τέπιτς, ο Παπαντωνίου συνεχίζει…”

omadiki paok

Ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Προμηθέα και έφτασε εύκολα στην νίκη παίρνοντας μάλιστα διαφορά 25 πόντων (81-56). Μετά το τέλος του αγώνα ο κόουτς των “ασπρόμαυρων” εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση ενώ αναφέρθηκε στους Πόουπ, Τζόουνς, Παπαντωνίου και Τέπιτς. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Πήραμε μια νίκη που την θέλαμε πολύ απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει αναγνωρισμένη πλέον αξία. Είχαμε δύο στόχους. Να μην δεχτούμε αιφνιδιασμούς και ταυτόχρονα να μην τους δώσουμε επιθετικά ριμπάουντ. Δεχτήκαμε 10 πόντους στον αιφνιδιασμό και κάναμε αυτό που έπρεπε στο πέντε εναντίον πέντε. Οταν διαβάσαμε καλύτερα την άμυνα του Προμηθέα, βάλαμε σουτ και φτάσαμε σε αυτή την διαφορά. Μπράβο στα παιδιά… Αυτός είναι ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε. Οποτε έχουμε αυτή την συγκέντρωση και την ενέργεια θα κερδίζουμε ή θα είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Για τον Τέπιτς: “Ο Τέπιτς είναι καλός επαγγελματίας. Ξέρουμε τι θα πάρουμε από αυτόν. Θέλαμε έναν αθλητή με το σωματότυπο του Τέπιτς. Εχουμε την απώλεια του Τζόουνς. Ο Τέπιτς έχει κοινά χαρακτηριστικά εκτός από την αθλητικότητά του. Με μια προπόνηση μόνο, έχει το μπασκετικό IQ να αντιληφθεί πράγματα και σήμερα μας βοήθησε. Θα μας βοηθήσει κι άλλο και είναι ένα παιδί που διαβάζει και μπορεί να συνεισφέρει με ποιοτικά χαρακτηριστικά στην ομάδα μας”.

Για το αν αλλάζει το στυλ του ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Τζόουνς: “Ο Τζόουνς θα είναι μέλος της ομάδας σε 10 μέρες. Μπορεί να συνεισφέρει πράγματα, άρα τον περιμένουμε να επιστρέψει. Το δύσκολο είναι πως πρέπει να κουρδίσουμε την ομάδα. Οι τραυματισμοί ακόμη δεν μας άφησαν. Ο Αθηναίου με τον Γκος πρώτη φορά μαζί έπαιξαν πριν τις μέρες, ο Μορέιρα έλειπε με την Εθνική ενώ είχαν χτυπήσει οι Γκάρετ και Τζόουνς. Αυτή την στιγμή θα πρέπει να δούμε την λειτουργία μας. Η απόκτηση του Τέπιτς μας βοηθάει πολύ. Θεωρώ πως σύντομα θα μας βοηθήσει”.

Για το κομμάτι της ενέργειας και τι άλλαξε σε σχέση με τον αγώνα με την Βόννη: “Είχαμε ίδια διάθεση… Εχει διαφορά με ποια ομάδα παίζεις. Εμείς, επίσης, είχαμε μείον δύο παίκτες. Δεν είχαμε τον Τέπιτς και τον Γκάρετ. Αυτά μας είχαν λείψει την Τρίτη”.

Για το ότι δεν έπαιξε ο Πόουπ και τι γίνεται με τον Παπαντωνίου που έμεινε εκτός αποστολής: “O Mαλίκ δεν χώρεσε να παίξει σήμερα. Και αυτό γιατί ο Χρυσικόπουλος ήταν εκπληκτικός και ο Μαργαρίτης ήταν πολύ καλός, οπότε δεν υπήρξε χρόνο για αυτόν. Ο Νώντας συνεχίζει κανονικά στην ομάδα μας. Εχει εξαιρετική παρουσία και σαν συμπεριφορά και σαν διάθεση  και συνεχίζει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…